Ok, pompa kupiona (VDO) dzisiaj popołudni ewentualnie jutro rano przekładka:) Obecnie auto jedzie na wymiane drążków kierowniczych, geometria, łożysko tył itp:) Dam znać czy wycie ucichło.
Wersja do druku
Ok, pompa kupiona (VDO) dzisiaj popołudni ewentualnie jutro rano przekładka:) Obecnie auto jedzie na wymiane drążków kierowniczych, geometria, łożysko tył itp:) Dam znać czy wycie ucichło.
Pompa wymieniona i przestalo wyc :)
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Mi ta pompa wyje od kiedy pamiętam, zdążyłem się już nawet przyzwyczaić
Witam, u mnie również wyło w baku, po wyjeciu owego zaworka rozebrałem go na 4 części, skrocilem sprezynke i w baku cisza. Więc nie trzeba go wymieniac.
Jakby ktoś chciał, to mam pompę paliwa, którą niepotrzebnie wymieniłem na sprzedaż, dawno temu wymieniłem pompę zamiast czujnika położenia wału bo błędu nie wywalał ;)
Również miałem problem z wyjącą pompą, to akurat w E36, wymieniłem na używkę i ucichło. Te pompy akurat grosze kosztują i nikt się chyba nie rozdrabnia na jakieś zaworki przy sprzedaży...
Kolego zaworek w baku a pompa paliwa to zupełnie dwie inne rzeczy. Poczytaj trochę co i jak. Nie raz jak wyje w baku to zmiana pompy paliwa nic nie da bo to nie pompa.