mam ASC+T jak cos to dzwoń 609 508 876 może do czegoś dojdziemy
Wersja do druku
mam ASC+T jak cos to dzwoń 609 508 876 może do czegoś dojdziemy
no i lipa, nie trybi mi ten test asc, a ten błąd co wyskoczył mi po podpięciu kompa, 'błąd wzrostu prędkosci kół na biegu jałowym' czy cos takiego czym może byc spowodowane? Kumpel jeszcze mi kiedys wlasnie pokazywał że powinno na postoju pokazywać 0km/h na każdym a u mnie na wszystkich było cos takiego ---km/h z tego co pamiętam..
a z ABS-em jest wszystko oki ? tak
spróbuj zrobić reset ASC - czyli odpinasz złącze od kompa ABS/ASC zapalasz silnik na 1 minute . gasisz podpinasz złącze zapalasz , może pomoże
z abs'em wszystko ok, spróbuje zrobić ten reset
wlasnie zrobilem reset, asc dalej nie trybi, testu asc też nie moge zrobic, cos jeszcze da sie zrobic?
Mysle że moglbym jeszcze spróbować ruszyć wszystkie czujniki absu, nie wiem, przeczyscic moze? I wtyke od mostu moze też, moze to jakos wpłynąć?
Kolego a czy ABS działa? W Twoim systemie tak jak i u mnie nie da się wyświetlić kodów migowych jak u Kanap-a. Pozostaje jedynie podłączenie pod komputer. Po odpaleniu kontrolka ASC pali się cały czas czy zapala po pewnym czasie?
ABS działa, po odpaleniu ASC pali sie cały czas, nie ma że przejade pare metrow tylko nie dziala w ogole.
Ok. Więc idziemy dalej tropem. Masz przepustnice EML (elektroniczną) czy zwykła na lince z dodatkową przepustnicą na dolocie na kolanku???
Mam zwykłą przepustnicę