-
w 39 525 tds powodem wibracji silnika okazalo sie u mnei kolo dwumasowe....nie bylo rowalone, ale widac jakos tak uszkodzone ze bylo je czuc na karoserii.
w e38 teraz mam taki przypadek ze na wiscu zrobil sie luz ( wiatrak chlodnicy lekko sie buja jak sie go porusza) i przez to czasami na postoju zadrzy:)
-
Kolego redman jak cie pytalem o te drgania jakies 2-3miesiace temu jak sie z tym uporales to mi napisalem ze zmieniles odme wyczysciles przepustnice i cos o jakims "bajpasie" pisales.A co do tego ze wiatrak chlodnicy zadrzy autem to jest to dla mnie nie realne.
-
kolego Zap, takl wtedy wykonalem te czynnosci i autko przestalo drzec, ktora czynnosc konkretnie sie do tego przyczynila nie mam pojecia, stad napisalem ci wszystkie. mam nadzieje ze uporales sie juz ze swoim problemem, a jak nie to przeciez blisko do Karola:)
skoro jest to dla ciebie nie realne, to dobry mechanik z ciebie, a jak nie wierzysz wpadnij do mnie oblukasz:)
-
wlasnie sprobuj przewody od pocisnienia,ja mam podobny problem i wlasnie sie za to bede bral.zrobione mam juz wszystko co jest powiedziane w tym temacie,ale sprobuje jeszcze wyciac katalizatory i wymienic przewody pocisnieniowe
-
wisco wymienione, silnik stoi ladnie:) juz nie drzy nic:D:D:D i kto by pomyslal....:D