Mam cały pakiet S u siebie z identycznymi fotelami - na wygodniejszych jeszcze nie siedziałem. Można je ustawić w dowolnej płaszczyźnie i do tego wysunąć je pod kolana ;) dla mnie mega :)
Wersja do druku
Proszę bardzo oto opinia.Normalna siódemka,kolor normalny,takie fotele miałem w swojej i jak dla mnie to lipa bo bolał mnie kręgosłup...W E70 jeździ mi się lepiej,znaczy wygodniej.Jak ci się podoba to serwis plus zdrowe myślenie = zakup.Na temat malowanych lub nie malowanych elementów karoseryjnych nawet nie próbuję się wypowiadać,miałem do czynienia z takimi składakami że nawet najwięksi czarodzieje tego szacownego forum na żywo mieliby problem z oceną...
pozdro.
Znalazlem takie jakie mi sie podobaja.
Krem w srodku i ciemny lakier.
Jeden jest przed lift bez komfortow a drugi polift Sport i komforty ma.
Wole polifta oczywiscie. Jedziemy obejrzec te dwa a tego z poprzedniej strony to sobie daruje.
Do tych dwóch mam blisko.
Przedlift 2003 bez komfort 745i
http://users.autoexposure.co.uk/vehi...7501213_1a.jpg
Polift komforty 750i
http://www.aandacarsales.co.uk/used-...01310029071836
No i jak?
Mcdziubek posłuchaj jak dla mnie pierwsza odpada ze względu na kolory, natomiast polift jest bardzo fajny....czarny sufit,jasne fotele i czarne dywany dla mnie rewelacyjne połączenie kolorystyczne no i jeszcze kolor zewnętrzny na plus. Jednak wyposażenie jak na 750 to dramat....nie ma prawie nic ekstra totalna podstawa!!! Jak nie zależy Ci na wypasie to ta druga fajna jest ale......
Zgadzam sie z MC1.
Dziwnym trafem tez nie pokazuja fotela kierowcy ...
Jezeli masz srodki finansowe to poszukaj 750 z wiekszym wypasem a moze i nawet w longu ...
Hm. Niestety 750i poszła bo wlasnie zadzwoniłem i mi powiedział ze wczoraj i chciał mi od razu wcisnąć 730d sport polifta ale podziękowałem Panu uprzejmie.
Wlasnie rozmawialem z tym od przedlifta i facet to jakiś przychlast. Nie dosc ze jestem zainteresowany autem to on mi jeszcze mówi na którą mam przyjechać obejrzec auto. Co za palant.
No niestety albo stety, ale jak autko naprawdę jest godne uwagi,uszanowane itd to schodzi jak ciepła bułka i nikt nie czeka aż ktoś znajdzie czas . Jeżeli chodzi o polifta to bez urazy ale nie rozumiem Twojego oburzenia. Właściciel autka ma prawo wyznaczyć Ci godziny w jakich mu pasuje abyś go odwiedził. Czy Ty myślałeś ,że jak chcesz przyjechać to już musi wszystko rzucić i czekać bo jaśniepan jedzie BMW oglądać. Może dla niego ważniejszy jest niedzielny obiad z rodziną ,czas spędzony z dziećmi lub z żoną. Myślisz typowo jak Polak: TY masz pieniądze to on musi się dostosować. Nie przyszło Ci do głowy ,że on ma BMW którego Ty nie masz a chciałbyś mieć. Może czas pomyśleć inaczej.?
Z całym szacunkiem . Pozdrawiam MIREK
miro każdy kij ma 2 końce : on ma BMW ale też ma klienta którego może już nie mieć... Z drugiej strony jak nie ma parcia na sprzedaż to nie będzie wszystkiego rzucał bo jedzie klient i może wreszcie sprzeda 'ulepa'. Dla mnie to na +.