Dzisiaj godziny poranne, bodajże DK88, ale pewności nie mam, bardzo (chyba łącznie z listwami itp.) srebrne poliftowe E38, z tyłu lampy ledowe, tablice SGL. Ktoś od nas?
Wersja do druku
Dzisiaj godziny poranne, bodajże DK88, ale pewności nie mam, bardzo (chyba łącznie z listwami itp.) srebrne poliftowe E38, z tyłu lampy ledowe, tablice SGL. Ktoś od nas?
Bielsko ok 17 czarne e65 na numerach SZY
Hmm dzis kolo 13:50 ciemne e38 kolo Pruszkowa na autostradzie, w strone warszafki, na lodzkich blachach, felga chyba ta chinska alpina 19, no i alpinowe paski... Z tylu 4 rury jak od jelcza, kto to bo chyba kojarze fure z forum
Miejscowosc miedzy pruszkowem a jabłonną
Dziś około 9 rano na trasie DTŚ minęła mnie szara E32. Nie wyglądała super specjalnie, ale jechała. Nie wiem która miała więcej rdzy, moja czy ta obok. Bardzo chciałem się tym z wami podzielić w tym fantastycznym temacie :D W końcu niech wszyscy wiedzą, że BMW jeżdżą po drogach, a nie tylko stoją pochowane w szopach. Proponuję również podawać numer PESEL i dokładny adres zamieszkania każdego z nas, nazwisko panieńskie matki, babki, psa, kota i rozmiar buta. Nie bądźmy anonimowi :D :D :D :D
PS. Uprzejmie donoszę, że ja jechałem przepisowo 110 km/h a E32 która mnie minęła musiała jechać szybciej, bo inaczej by mnie nie minęła :D Mam nadzieję, że ktoś nagrał ten przejazd i szybko znajdzie się w internetach.
Aha zapomniałem dodać najważniejsze pytanie: CZY TO KTOŚ OD NAS???
Bo jak nie od nas, to proszę sobie tym wpisem głowy nie zaprzątać.
okolice Kępna ( woj. wlkp ) 7er o tablicach -P1 KAFAR- , czy to ktoś od nas?
Czy ktoryś z kolegów z Wrocławia planował może majówkę w Toruniu? Dziś koło południa jechałem za czarnym e38 na słoneczkach, wpadliśmy razem do centrum Torunia od strony A1.
Po Działdowie krąży ładne srebrne 750i e38 :) Ktoś stąd ?