Matkę na jakaś imprezę zawiozłem i śmignąłeś mi w lusterku, nawet nie wiem gdzie pojechałeś bo bym Cie odwiedził - ale "co się odwlecze to nie uciecze"
Trzeba jakiego spociszcza ogarnąć
Wersja do druku
Matkę na jakaś imprezę zawiozłem i śmignąłeś mi w lusterku, nawet nie wiem gdzie pojechałeś bo bym Cie odwiedził - ale "co się odwlecze to nie uciecze"
Trzeba jakiego spociszcza ogarnąć
Też Cię poznałem po tej blendzie US , zatrzymałbym się pogadać ale trochę mi się śpieszyło... Już ten radiowóz za Toba mnie spowolniał :D
generalnie nie powinni się przyczepić bo przerywana i niezabudowany ale czort ich wie... ;-)
18.12.13r. Zawiercie, osiedle Żabki, czarne E66 na blachach SZA, sympatyczny kierowca z lekką nadwagą :peace:
wczoraj ok godziny 23 w okolicach mostu grunwaldzkiego w Krakowie spotkałem srebrne poliftowe e38 740 blachy TBU. Ktoś z forum?
w nocy z 25 na 26.12 w Starogardzie Gdańskim zielone E38 na tablicach WN
Kielce dziś godz 9,30 obok salonu Nissana - granatowa e38 na blachach TK jechała z przeciwka od strony centrum
Dziś pod M1, nie omieszkałem zaparkować obok. Bardzo interesujący lakier. Cały w kropkach, jakby w brokacie. Kilka interesujących dodatków w aucie u na aucie :)
http://img834.imageshack.us/img834/6668/7288.jpg
Biorąc pod uwagę że o spotkania w Krakowie ciężko to dwie e32 to prawie zlot :D