Ja za % nie przepadam, a jadę też dzisiaj na night racing więc rzucam propozycję 7er taxi, jeśli chcecie się potem odwieść.
Wersja do druku
Ja za % nie przepadam, a jadę też dzisiaj na night racing więc rzucam propozycję 7er taxi, jeśli chcecie się potem odwieść.
Koledzy nie narzekamy ;-) po to SPOT bez SAMOCHODÓW żeby pić(jak to powiedział jeden z naszych kolegów z forum "jeść można, pić trzeba)...... a więc nastawiamy myślenie pozytywne i wieczorem dajemy mocy. Do zobaczenia.
Zapraszamy wszystkich chętnych na spot bez samochodów... Nawet jeśli spożywacie mało lub wcale.... Tylko jak wy się z nami potem dogadacie? :-))
Maciek, fajnie że wpadasz :-)
Paweł...dasz radę :-)
Do zobaczyska wszystkim
Podaję swój numer telefonu: 602 576 011, gdyby ktoś nie mógł nas znaleźć.
Spot udany! Nawet bardzo! :smile:
Uważam, że cykliczne spoty zarówno z samochodami jak i bez to bardzo dobry pomysł :D
Bartek, jak tam, odwiozłeś Patryka do domu? :)
To kiedy teraz spot z samochodami?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Od tej SOBOTY jestem abstynentem :)
A nigdy nie robiliscie imprezy w samochodzie? :D u mnie czesto przenosi sie do garazu, oczywiscie bez jazdy!
Jarek, tylko że ja zwinąłem się na Nowy Świat i leciałem dalej z tematem. Dobre dziewczyny na mnie czekały, nie mogłem tego odpuścić :)
Zastanawiam się czy coś mnie ominęło ;-)
O dobrych kumpli ciężko - dlatego zawsze, kiedy tylko mam możliwość pojawiam się na spotach :)
Pamiętam, no może gdzieś tam na chwilę pamięć mnie zawiodła.
Dobra, to co 25 luty spot samochodowy?
25.02 mi wstępnie pasuje.
P.S.
Wielkie dzięki za wspólną zabawę. Mamy, co wspominać.
Pijaki :) :)
No to robimy listę :D
Spot 25.02.2015 Tesco Fieldorfa godzina 20:00
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
1,2,3,
4. Mat88, wpadnie z chęcią :>
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
4. Mat88
5. KaMeLe32 (możliwe, że z Grzegorzem) i postaram się przedstawić wam w końcu moją 7er. Jeśli to się nie uda to przyjadę pojazdem o mocy większej niż 75 KM :-)
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
4. Mat88
5. KaMeLe32 (możliwe, że z Grzegorzem) i postaram się przedstawić wam w końcu moją 7er. Jeśli to się nie uda to przyjadę pojazdem o mocy większej niż 75 KM :-)
6. Cristoph
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
4. Mat88
5. KaMeLe32
6. Cristoph
7. Michal750 ;)
Spot 25.02.2015r godz. 20.00 Tesco przy Fieldorfa........
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
4. Mat88
5. KaMeLe32
6. Cristoph
7. Michal750 ;)
8. MC1
Spot 25.02.2015r godz. 20.00 Tesco przy Fieldorfa........
1. Pawel'88
2. Prezesław
3. Patromierz
4. Mat88
5. KaMeLe32
6. Cristoph
7. Michal750 ;)
8. MC1
9. Baja (na 90%)
10. Z piekła rodem.... :)
Jeżeli nie wyciągnę swojej 7er od elektryka (sterowniki abs i airbag) to możliwe że doturlam się X-em tylko pytanie czy ktoś potrzebuje INPE ?
Żebym tak miał 5 km bliżej...
Nie możecie się w weekend zorganizować
Xardas w okresie zimowym SPOTykamy się raz na miesiąc i dawno dawno temu ustaliliśmy że będą to środy. Natomiast w sezonie "letnim" SPOTykamy się nieco częściej i wtedy może uda się zaplanować coś na weekend kto wie ;-).
w weekend SPOT to źle wróży ;)
Widzę że pamiętasz, nie zapomnij o rączkach dla Pawła ;-) czyli mamy wszystko wyjaśnione co dla kogo :-D
W weekend????
No a czemu nie.....jak będzie fajna pogoda to gdzieś w plener można by się ruszyć (oczywiście mówimy o lecie).
może być jestem za :)
Przypominam o jutrzejszym spocie o 20 ;)
Jak macie komp z INPA wezcie prosze :) bo moja sie osr...la a bumcia ma pewne obiekcje ostatnio. Dobry interfejs pod ADS ja wezme jakby komus bylo trzeba do przedlifta. Jakie miejsce?