-
Ja ustawialem jeszcze te oprócz napisanych przez ciebie
V_E_LO_KRV (Cornering lights minimum switch off speed in curves)
wert_01
V_E_HI_KRV (Cornering lights maximum switch off speed in curves)
wert_01
Tych dwoch opcji niestety nie mogę ustawić tylko na wert01, za każdym razem wpisuje się z automatu
wert01
wert03
wert05 lub 07
Chodzi tu o prędkość
EINLENKEN_RKW (Cornering lights in reverse only when turning)
aktiv
ENTGEGENGES_RKW (Cornering lights in both directions when reversing and turning)
aktiv
PWM_FL_NSW_FKT_ABBLIEGELI (Pulse width modulation control of cornering lights-voltage setting)
wert_01
ALC_SCHWENK_BEI_S_FLC (Cornering ligts enabled with light switch set to automatic)
aktiv
DEF_ABBIEGELICHT_CKM (Default car/key memory for cornering- turns on the fact that any fob you use will enable the cornering lights)
aktiv
UNP_ABBIEGELICHT_CKM (Unpersonalized car/key memory for cornering lights (for use with key fob as well-necessary with above line)
aktiv
ABBIEGELICHT_CKM_0 (car/key memory 1 for cornering lights-enables first fob that is registered with CAS-necessary)
aktiv
ABBIEGELICHT_CKM_1 (same as above for fob #2)
aktiv
ABBIEGELICHT_CKM_2 (same as above for fob #3)
aktiv
ABBIEGELICHT_CKM_3 (same as above for fob #
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
-
Też przerabiam ten temat o można ustawić wszystko tylko nie to...
Ciekawe czy niema takiej możliwości czy może w opcjach Output dla przeciwmgielnych jak jest trzeba coś zmienić lub jeszcze w opcjach np pin1 pin 2 itp bo są takie solo bez opisów
-
A jest szansa ,zeby przeciwmgielne zaadoptować na dzienne ?
-
Na LM2 chyba tak. Nie pamietam. Na LM1 napewno nie
-
Co wy macie z tymi dziennymi ;)
Tym bardziej że ani praktyczne ani fajne
Szkoda sobie d... zawracać przy takich cenach zarnikow D2S (30 zł komplet plus wysyłka)
I nie sprzedaje ich żeby nie było że namawiam
Od półtora roku żadnych problemów w drugiej mam osram night breaker i niby fajnie świecą ale te koloru 6000k wydaje mi się że nawet lepiej 400zl kontra 40zl robi różnicę tylko w kieszeni
-
Ale d1s to już koszt ok 500zl. Wolę nawet raz w roku kupić te zarniki niż jezdzic na dziennych :-P
-
Załóżcie ledy w miejscu H7 na drogowych. Wtedy dzienne też będą białe, a i tak macie Bixenon więc osobnego światła drogowego w zasadzie nie potrzebujecie.
W E60 LCI nie ma osobnych kloszy do drogowych.
Amerykan po włączeniu drogowych otwiera tylko przesłonę, a wewnętrzne H7 zapala tylko przy mignięciu
-
Noooo Z tymi ledami na drogowych to fany pomysł.
Ile mocy można max ustawić jako dzienne ?
-
na lm2 regulujesz napieciem. jakie chcesz
-
Xenon to Xenon
W 7ce dzienne to jak spojler przy maluchu ;)
Nie da się ich wyłączyć w pozycji zero i wiecznie się świecą głównie wtedy kiedy nie trzeba
Dawno się z tego wyleczyłem
Z ledami pomysł ok do pierwszej kontroli upierdliwego policjanta i przegląd też lipa
Jak będziesz potrzebował drogowych okaże się że Ch widać
No chyba że kupisz z górnej półki za 400zl plus