Oj fubu,fubu.... :? :faint: :faint: :faint:
Wersja do druku
Oj fubu,fubu.... :? :faint: :faint: :faint:
Nieszczescia po Uk biegaja parami. Mam nadzieje , ze nic Ci sie nie stalo, a fure zrobisz,byle by nie byl przestawiony. A jak z przodem?
FuBu - mam nadzieje ze z Toba wszystko ok! Cholera wiem co to znaczy w ciagu osatnich 2och miesiecy 2 razy mi wjechali w d..e na swiatlach..... grrrrrrhhhh!!!! Jak z ubezpieczeniem - powiedz ze zglaszales inne felgi i chyba zawias masz nie standardowy??
Pozdrawiam,
Kuba
No wlasnie nie mam zgłoszonego i nie wiem jak oni na to patrzą jezeli to nie z Twojej winy?Cytat:
Zamieszczone przez czerwiec
Ze mną OK, przód tez caly bo ja wyhamowałem, za mną niestety nie
Co za baran śmiał zdrapać forumową naklejke :/
Współczuję niemiłej przygody, ale myślę, że uda się to naprawić... Powodzenia!
Będzie szkoda całkowita - uszkodzona naklejka 7er przekracza wartość pojazdu ;)
Jeżeli szczeliny w tylnych drzwiach są prawidłowe, to nie będzie najmniejszego problemu. Szkoda samochodu, ale najważniejsze, że tobie nic się nie stało.
Nie chce tu glupot gadac ale wiem jak jest z tymi xxxxx z insurance - jak placisz tio fajnie i milo ale jak chcesz cos od nich to sie problemy zaczynaja... Jesli tylko Ty robiles fotki na miejscu wypadku tio wybierz tylko te na ktorych nie widac ze auto nisko lezy ( masz nieseryjna zawieche??? tak????) i nie widac nieestandardowych kol ( bo nie masz zgloszone ze auto bylo modyfikowane)
Nie wiem czy masz ajkies doswiadczenia z poprzednich wypadkow z uk ale kilka pierwszych pytan jak zglaszasz claim to np. :
KOLEJNOSC PRZYPADKOWA
1. Jak byla pogoda itp.
2. Czy jechales na swiatlach wlaczonych?
3. Z jaka V jechales w momencie kolizji?
4. Czy masz swiadkow i/lub zdjecia?
5. Czy dzwoniles na Policje?
6. Czy sa ofiary / ranni itp?
7. Czy samochod byl modyfikowany ( nawet jesli byl to MUSI to byc zgloszone przed wypadkiem :roll: )
8. Czy wypadek byl z Twojej winy?
Zawias + fele + ciemne szyby = hmmmm.....
Wiem ze to brzmi nie za ok ale upewnij sie ze nikt nie robil zdjec oprocz Ciebie i zmieniaj wszystko na serie!!
Wal do mnie na gg albo na PW jak bedziesz mial jakies pytania - chetnie postaram sie pomoc!
Glowa do gory!
Kuba
Ehh współczuje FuBu :/
Jedno z ładniejszych E38 na forum uszkodzone...szkoda :?
Ehh, szkoda. Fubu powiedzenia z naprawą i dochodzeniem swojego.
Na wyspach nie trzeba dochodzic swojego. Dostanie to co mu sie nalezy. Ale i tak szkoda fury, niepotrzebnych i nieprzyjemnych wrazen.Cytat:
Zamieszczone przez joe white