Ladne auto. Jak nie kupisz tego egzemplarza zapraszam do mnie. Cena ta sama, a moglibyśmy spotkać się np. w poznaniu :)
Wersja do druku
Ladne auto. Jak nie kupisz tego egzemplarza zapraszam do mnie. Cena ta sama, a moglibyśmy spotkać się np. w poznaniu :)
@ mysza
jak jest wszystko ok nie ma żadnych "autek" na BC ani żółtych ani czerwonych
Gdy masz na BC autko wejdź idrive w serwis i check i sprawdź co nie gra tam wszystko jest
Dzięki Adasio.
http://otomoto.pl/bmw-745-e66-745il-long-C30143723.html ta jest ciekawa, duży plus ze zostały już wymienione uszczelniacze i rura
Koledzy nie wprowadzajcie Mysza w błąd on jedzie oglądać 730 czyli w niej nie ma żadnej słynnej rurki.
Tak, wiem. Chciałem tylko napisać ogólnie o BC. To też się tyczy 730D. Nie rurka czy uszczelniacze ale inne na pewno tak i trzeba być tego świadomym.
Jeśli tak to ok :D kurczę w mojej żaden samochodzik nie świeci i brak błędów wszystko na zielono podświetlane jest a nikt nie dzwoni nawet :D W aucie pod maską jak i w środku i nawet pod autem sucho jak na pustyni :p
Sprzedajesz?:> wśród tych wyjeżdżonych i mokrych silników taki sprawny i suchy to za dobry i podejrzany chyba dla typowego polaka :D
ale mowa o podstawowych awariach auta a nie o skomplikowanych uszkodzeniach
macie jakąś obsesje z tą rurką, a koszt naprawy zamyka się w niedużej kwocie, a nawet od biedy da się to samemu naprawić (przykład Szczurka) - jakaś paranoja :D
@ tedi - wystaw za 29 tys to zobaczysz :cool: