Rozumiem...nie mam nic przeciwko temu...:smug:
Ps. Dla potomnych...żeby zobaczyć normalnie wyglądające ogłoszenie z mobilnego Olx na PC wystarczy skasować w linku człon "i2" . Tak jak poniżej.
olx.pl/i2/oferta/...Mobilne
olx.pl//oferta/...PC
Wersja do druku
Rozumiem...nie mam nic przeciwko temu...:smug:
Ps. Dla potomnych...żeby zobaczyć normalnie wyglądające ogłoszenie z mobilnego Olx na PC wystarczy skasować w linku człon "i2" . Tak jak poniżej.
olx.pl/i2/oferta/...Mobilne
olx.pl//oferta/...PC
E32 Qby wyglada jak z salonu, ja smutny patrze na swoją E32 .... no ale mysle że trzeba się spotkać i obejrzeć to cacko :) pozdrawiam
Przez ostatni rok E32 przejechało dokładnie 770 km. Okazało się to na badaniu technicznym tydzień temu. Ponieważ to trochę mało, korzystając z ładnej pogody, postanowiłem zrobić parę km i pojawić się na zakończeniu sezonu Youngtimer Warsaw. Z braku czasu kompletnie porzuciłem te spotkania w tym sezonie (byłem ze dwa razy). Muszę przyznać, że było kilka ciekawych aut. Sympatycznie było też usłyszeć mnóstwo miłych słów na temat mojej E32 od uczestników i gości imprezy. Nie sądziłem, że stara 7er może wzbudzić tak pozytywne emocje wśród ok 500 samochodów obecnych na placu. Sama impreza w tym roku została zorganizowana na terenie znikającej powoli Fabryki Samochodów Osobowych na Żeraniu. Widok smutny, ale miejsce niezwykle klimatyczne.
autor zdjęcia PESfoto
http://i1306.photobucket.com/albums/...psvvjdlzmz.jpg
Tutaj kolega Złomnik robi alternatywny "test banknota" (zdjęcie Classicauto)
http://i1306.photobucket.com/albums/...psdwln5xkc.jpg
Powrót do domu oczywiście na około, przez cale miasto. Z auta nie chce się wysiadać.
Ładnie Kuba ładnie, ja jeszcze do 500km w tym sezonie nie dobiłem :)
Ja zrobiłem w tym roku jakieś 8km :-)
Moja 740 w tym sezonie ma jakieś 200m przejechane i może łącznie z 1motogodzine :-D
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Hehe...ja to nawet nie wiem ile, bo mi licznik tego nie notuje...:untroubled:
Ps. O teście banknota to jeszcze nie słyszałem...co to ma testować...chyba sprawność visko...:glee:
Kuba były jakieś fajne sztuki?