Ja dzisiaj dorzucę swoje fotki, wczoraj a właściwie już dzisiaj nie chciało mi się już siadać do komputera ;)
Wersja do druku
Ja dzisiaj dorzucę swoje fotki, wczoraj a właściwie już dzisiaj nie chciało mi się już siadać do komputera ;)
Muszę Wam powiedzieć że pomału się rozkręcamy i jest Nas już całkiem sporo......zaczynaliśmy od 4 aut(ja, Yaro, Patryk i Mario) a teraz mam nadzieję że standardem będzie 10 i więcej 7er na spotach. Zauważyłem też że ta grupa ludzi która teraz zaczyna przyjeżdżać, przyjeżdża nie z obowiązku tylko dla przyjemności ;-) żeby pogadać o samochodach i spotkać znajomych ludzi. A to jest jak dla mnie ważne.....więc pozdrawiam wszystkich kolegów i do zobaczenia na następnych SPOTACH.
Ps: Stig jak zawsze pytam nowo przybyłych o nick na forum żeby wiedzieć kto jest kto to akurat Ciebie nie zapytałem bo myślałem że jesteś kolegą Erniego a nie użytkownikiem forum hi hi a tak pomęczyłbym Ciebie żebyś przyjechał eFką na spota......no właśnie na następnego przyjedz eFką ;-)
Obiecane fotki :
https://plus.google.com/108706534472...ts/Xr1xuHPmh7S
Panowie Bylo zacnie jak Zawsze :D Prosto milo i konkretnie towarzysko a nie buracko i prostacko :D
O to chodzi zeby pogadac posmiac sie popodniecac taka iloscia 7mek :D. Mnie sie bardzo podobuje :D. Fajnie ze sa jakies fociszony mozna robic mila galerie ze spotow :D. Niech inni wiedza ze jest milo :D.
Byly tez panie co na plus :D
Jak odjezdzalismy z ziomkiem to jakos sie dymilo co tam sie dzialo panowie ?:D
Sieben Forever :)
No skład damski w ilości dwóch osobistości to nowość :-), dym z laczków przez jakiś czas został a potem zniknął w otchłani wentylacji :>
A Panie to ze mną się dotoczyły za grubą namową, ale dużo czasu minie zanim kobiety zrozumieją tego typu wydarzenia :) Jak dla mnie atmosfera na duży +
MC1 na następny spot będzie efa.
jak sie nie zepsuje...........
Tym razem będę musiał użyć jakiegoś przekupstwa żeby je tam zatargać :D nad większą ilością muszę popracować :) chyba muszę podzwonić do wszystkich kochanek :D tylko nie wiem co na to moja kobieta... :)
BTW. F01 - rozwalio mnie to również
Nie no... Twoja kobieta na pewno to zrozumie :-))))))))))
Wyższa potrzeba ;)
a co się stało z F01 ?
"szkoda był taki ładny amerykański..." :D
a tutaj fotki wypolerowanych tylnych lamp, które wcześniej miały zaśniedziałe plastiki i zmatowiony wsteczny.
https://plus.google.com/photos/10870...60454468680849
sprzedam za rozsądne pieniążki :D
Lampy lampami, a spota jakiego ogarniamy?
Spoko spoko niech się zacznie rok 2015 i Styczeń i wtedy zaplanujemy jakiegoś spota ;-)
No i mamy styczeń, więc można coś zaplanować :) jakaś życzliwa/zazdrosna menda mi zniszczyła wczoraj lewe tylne nadkole kluczem/gwoździem więc pozytywny początek roku :)
Jako że mamy Styczeń Nowego 2015 roku proponuję termin styczniowego WARSZAWSKIEGO SPOTU.......
ŚRODA 14.01.2015r godzina 20.00 Tesco przy Fieldorfa
Wszelkie sugestie, pytania i pretensje proszę pisać tutaj ;-)
Lista chętnych:
1. MC1
2.
1. MC1<br />
2. GajowyGugala<br/>
3. BAJA
ŚRODA 14.01.2015r godzina 20.00 Tesco przy Fieldorfa
1. MC1
2. GajowyGugala
3. BAJA
4. Patromierz
1. MC1
2. GajowyGugala
3. BAJA
4. Patromierz
5. YBSA
6. Mat88 na 80%
1. MC1
2. GajowyGugala
3. BAJA
4. Patromierz
5. YBSA
6. Mat88 na 80%
7. Prezesław z tradycyjną obsuwą i nutą niepewności
1. MC1
2. GajowyGugala
3. BAJA
4. Patromierz
5. YBSA
6. Mat88 na 80%
8. Yaro
Mnie chyba jednak nie będzie tym razem bo chcę odstawić auto do elektryka na poniedziałek, żeby ostatecznie rozprawił się z całym autem :apologetic:
Jak będzie możliwe to podjadę mamowozem :P
A gdzie reszta "ekipy".......... nie chcę rzucać nickami i mocnymi słowami ;-) hi hi
Wpisywać się nie bać się ;-)
1. MC1
2. GajowyGugala
3. BAJA
4. Patromierz
5. YBSA
6. Mat88 na 80%
8. Yaro
9. Cristoph
Przypominam wszystkim tym którzy zapomnieli lub nie widzieli........;-)
ŚRODA 14.01.2015r godzina 20.00 Tesco przy Fieldorfa "Warszawski SPOT"
Bljac! Dziś dostałem telefon z ASO, że auta dziś nie odbiorę. Odstawiłem na wymianę klocków oraz czujnika zużycia klocków. I niestety, ale dziś nie zdążą ogarnąć tego. Także z ogromnym smutkiem muszę odwołać swoją osobę :/
Działacie jeszcze czy już koniec? Bym podjechał :D
Panowie, przepraszam że się nie pojawiłem. Musiałem zrezygnować w ostatniej chwili i nie zdążyłem się wypisać, ale w żadnym wypadku nie zamierzam się wykruszać. Mam nadzieję, że spotkanie się udało. Do zobaczenia w niedalekiej przyszłości:)
Ogłaszam wszem i wobec że pierwszy Warszawski Spot w 2015 roku odbył się. Przybyło 8 szt 7er i jeden inny pojazd (75km mocy) ;-)
Atmosfera jak zawsze wzorowa.......:-)
Ps: Michał na spotach nie zaglądamy na forum a poza tym nie ma tam zasięgu ;-) a tak dla informacji większość zwinęła się ok 23 a ja i Yaro postaliśmy prawie do 24.
Pozdrawiam ekipę i do zobaczenia na następnym.
Spot na wóde - ktoś chętny?
Namowiles mnie