A czy we wszystkich dieslach wpadają te klapki? Bo chce kupić z 2004 r i nie wiem czy są szansa ze został ten mankament naprawiony?
Wersja do druku
A czy we wszystkich dieslach wpadają te klapki? Bo chce kupić z 2004 r i nie wiem czy są szansa ze został ten mankament naprawiony?
We wszystkich. Po zakupie mozna je usunąć. Pozdrawiam
To mam jeszcze pytanie o wyświetlanie takiego samochodu na wyświetlaczu przy nawigacji. Jak oglądałem auto to po odpaleniu świeciło to autko na żółto później jak trochę pojeździłęm zapalił się na czerwono gość mi powiedział że to coś z czujnikiem w oponie lub coś związanego z kołem. Powiedzcie mi czy faktycznie w każdym samochodzie nawet sprawnych świeci się ten samochód na żółto? Bo gość mi powiedział zę to pokazuje że auto jest gotowe do jazdy.
Nie , żółte autko świeci jak cos jest nie tak z samochodem ,ale według instrukcji można jechać. Świecenie na czerwono według instrukcji należy bezzwłocznie zatrzymać auto i wołać serwis.
W rzeczywistości można jechać na czerwonym autku.
Co oznacza żółte , i czerwone autko można sprawdzić w BC.
Bezi ma racje czerwony samochodzik oznacza gotowość jazdy do ASO :D i często nie mały wydatek.
Wiem zaraz znajda się tacy co powiedzą że wcale nie bo to może być nie wykonana obsługa na czas ale nie oszukujmy się ktoś kto sprzedaje a mógł by w nie wielkich pieniądzach spowodować wygaszenie to to by uczynił.
ok dzięki wielkie
Pamiętałem symbol jaki się wyświetlił i sprawdzilem w książce obsługi. Okazuje się to opona jest uszkodzona lub jest duży ubytek ciśnienia w oponie, lecz co dziwne powietrze było w kołach ok.
Moze ktos zmienial opone albo tylko cisnienie. Po takich zabiegach trzeba w menu wlaczyc adaptacje czujnika bo on pamieta inne parametry i wywala blad
http://otomoto.pl/bmw-730-C30372267.html Co myślicie o tym autku? Jade w przyszłym tygodniu na serwis tym autem. Zaklepałem go sobie po oględzinach. Mam nadzieję ze na serwisie nic poważnego nie wyjdzie to go kupię. Powiedzcie mi tylko jeszcze jedno kiedy wszystko jest w aucie sprawne na wyświetlaczy przy navi nie ma w ogóle wyświetlanego symbolu auta tak? Wiem że jest mało zdjęć i ciężko ocenić stan ale oglądałem go i mi pasuje jeżeli tylko przebieg nie jest cofany o nie wiadomo ile km i nie jest powypadkowy