Auto u Stomatologa mega wypas dla e32 ;D światła mi się podobają jakie są choć i tamte coś w sobie mają + ;)
Wersja do druku
Auto u Stomatologa mega wypas dla e32 ;D światła mi się podobają jakie są choć i tamte coś w sobie mają + ;)
Super, czarny jak wegiel ):
Kivi.. śliczna ta Twoja S**uka :)
witam
Powitać :)
Cześć Madziu!;)
Mam duży sentyment do e30 po moich 3ech takich :)
piękna jest,ale na glebe z nią i dystans delikatny bym wzadzil :D
Co do BH to proponuje zakup nowych szkieł i wklejenie ich w ori BH. Efekt będzie zaje..sty!!
Pozdrawiam
Witaj Madziu :d Śliczna Twoja maleńka ;) Powiem tyle aż strach się bać zaczynać z Tobą .Pozdróweczka ;)
Zdrastwujtie maleńkie ,a ja sie wcale nie boję :cool:
Ładne to twoje maleństwo :) musisz nią kiedyś podlecieć na spota to na żywca "oblukamy" mnie się e30 zawsze podobało i sentyment zostaje... choć może obecnie nie przesiadłbym się już do mniejszego autka jak 7er... (można to różnie nazywać czy interpretować ale tam czuję się swobodnie i jest to moja bajka ;) ) choć teraz przez niedomagania mojej Betki kilka dni będę śmigał damskim MINIakiem :cool: .
Kivi o jakiej glebie on mówi ?? hahahahah Chyba byś musiała do Kifia dzwonić..... Laweciarza.. Częściej niż do mnie.. :]
nie rozumiem :P to już teraz takie czasy , że zawieszenie - 60 - 40 już jest za mało ?Cytat:
Zamieszczone przez grabol
a felga 9 za wąska ? ;( mało się postarałam ... ;)
Hej . A ja ciagle czekam na to e32.
Witam :)
no ładna, ładna ;)
Kompan dla Magica się szykuję ;P Może Magica :>??
witam pozdrawiam
Witamy... ;)
Siema , gratuluje ślicznej e30 :D a odbiegając od tematu :gdzie pracujesz ?? na Balicach ?
Dzień dobry :)
Bardzo fajne e30 :) Choć jak dla mnie, troszkę za ciemne :) O ile bh z przodu jej brakuje, o tyle czarna felga to już nie dla mnie bajery :) Blenda czerwona pod tablice i jest miód :D
PS: Ta felga, to brock b1?
Witam
Ładna e30, ale 7er by była ładniejsza;)
piękna E30 i jeszcze piękniejsza właścicielka. Gratuluje gustu i smaku, pewnie jesteś zarejestrowana także na syndykat.pl jeśli nie to polecam. Pozdrawiam
Witam koleżankę, ładne E30 czarna perełka :)
_jahu_ - tak pracuje w porcie lotniczym Kraków Balice - czemu pytasz :D ?
dj Snake - BH są napisałam o tym pare linijek wyżej , felga jest czarna bo taki mialam kaprys poza tym to mnie sie ma podobać :P
Felgi AZEV A przód 7,5J + dystans 15 mm tył 9J
rodzinabmw - na syndykacie jestem od 2 lat ... : ) ale nie pokazalam im mojej malutkiej bo dla nich to nie german zaraz bedą ciamkać ze za wysoko i za wąska felga ..
Dawid86 - dziekuje :* :D
ale to nie koniec bedzie sie działo dopiero :D
Cześć Kivi :) piękna E30
hehe pytam bo też pracuje :P
fajna ale jakaś taka mała jak na 7er ;-)
Witaj....... ;)
kurde jeżdżę codziennie koło lotniska i nawet po lotnisku i nigdy tej czarnuli nie widziałem ;/ ehh :P
Ja tam nieraz widziałem ta damę e30) na lotnisku wraz z właścicielką w rękawiczkach bez palców:) Tylko zastanawiam się czy to nie ta sama właścicielka przywoziła się czarnym e32? Chyba że to jakaś inna kierowczyni,
Rąsia-Witam :)
Piękne e30 ,które (jak wnioskuje) z czasem będzie jeszcze piękniejsze-niech się dzieje ;)
Pozdroofki:)
nie mam rekawiczek bez palców tylko z dziurkami na kostkach ;D jak juz , to e32 tez bylo z mojej stajni, a Ty chyba siedzisz na dachu z lornetką i obserwujesz :)
pierwsze foto na Back Hella dopiero sie doczekała , tak dobrze widzicie nie mam 1,5 nerki ... starcilam na drodze ale moze jutro beda nowe :PP
http://img262.imageshack.us/img262/4861/dsc1306lt.jpg
Uploaded with ImageShack.us
No tak bardziej wtajemniczeni wiedzą ,że Kivi się przesiada na niską szeroką ciemną e32 w rękawiczkach zabójczyni... :D
Witam i gratuluję dobrego smaku (gustu). Trzeba uważać na tę panią bo z niej HitMan jest.
tom_0808 ale Kivi nie zabija i nie jest łysa na głowie.. Ja o tym nic nie wiem...Fakt ma takie same rękawiczki i taki jeden gadget w aucie.. Ale to nie Hitman :]
tom przesadzasz obydwaj przesadzacie :PP Hitman to postać z gry.. zabójca... chodzil w takich samcyh rekawiczkach i zabijał po cichu... nikt nie jarnął ze to on..
czy ja wygladam na hitmana ?
ja tylko jezdze czarnym BMW ...
na hitmana to mi nie wyglądasz ,raczej na niezłą laseczkę :D
To taki żarcik był, gdy zobaczyłem autko i poczytałem o rękawiczkach to pierwsze co mi się skojarzyło (cichy zabójca) patrząc na E30 shadow. Na tym zdjęciu na Hitmana nie wygllądasz, a raczej jak tap madyl :)
P.S. Jak możesz to wstaw zdjęcia siódemeczki chętnie bym obejrzał.
nie siedzę na dachu :boxing:tylko parkowaliśmy na jednym parkingu:haha: teraz jestem na pietrowcu i od jakiegos czasu nie widze e30