Masz mnie na mysli ? Jeżeli tak to oczywiscie że zapraszam.Cytat:
Zamieszczone przez locky
Ariel ?! :roll: normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? :hah: :x
No więc jak panowie ? Organizuje ktos , cos ?
Bo ja chetny :]
Wersja do druku
Masz mnie na mysli ? Jeżeli tak to oczywiscie że zapraszam.Cytat:
Zamieszczone przez locky
Ariel ?! :roll: normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? :hah: :x
No więc jak panowie ? Organizuje ktos , cos ?
Bo ja chetny :]
Kurde Chłopaki, dawno mnie nie było, a widzę że coś się rusza.
Ja oczywiście też jestem bardzo chętny na zlot :).
Tylko do Ciebie FuBu to jeszcze napiszę bo w Twoim mieście stoi samochód na którego chętnie bym się zamienił :)
Tak FUBU do ciebie było pytanie
jak najbadziej zapraszam :)Cytat:
Zamieszczone przez locky
łatwiej bedzie cokolwiek zorganizować
tym czasem zerknij do tematu Darwaso , zaprasza do siebie na zupe cebulową :D
"Ariel ?! normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? "-nie ja caly czas jestem.......
Fubu ziomuś WAL SIE ;D ;D ;D ;D ;D :x :x
ps.jak dobrze wypali to moze za jakis czas na jakis czas e38 728 przed liftem. :medit:
NO NIE!!!!!!!!WY TYLKO GADACIE NO MOZE SPODKAMY SIE W TEDYY.......!!!ALBO WTEDYYYY!!!!!SORY BANDA DZIECIAKOW MOZE SIE SPOTKAMY MOZE NIE??????Z TEGO CO WIDZE TYLKO ARIELOWATY MA JAJA !!!CHOC JEZDZI LANOSEM!!!!! RESZTA MA TA BAWARE CHYBA DO JAZDY PO SWOIM MIASTECZKU!!!DO POLSKIEGO SKLEPU W WEEEKEND I ZPOWROTEM!!! :x :x POZDROWIENIA DLA CHLOPAKOW W POLSCE ZAZDROSZCZE WAMMM TAKIEJJJ EKIPYY!!!!!!JAK DOBRZE POJDZIE TO BEDE NA WIGILIEEE W POLSCE A JESTEM Z POMORZA TO MOGE NA JAKIESSS SPOTKANIE PODLECIECC! JAK BY JAKIES BYLO NIE DALEKO ;D ;D ;D POZDRO DLA EKIPY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A UK NIGDY WIECEJ DUSI FUNTYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D
MOD: Proszę o wyłączenie CapsLOcka. Posty pisane "ciągiem" dużymi literami będą usuwane zgodnie z pkt 7d regulaminu forum
Cytat:
Zamieszczone przez maciekkrygier
żebys nie marudził że nic nie organizujemy ....
Spontan na dzisiaj w temacie : http://forum.7er.pl/uwaga-spot-dzisiaj-w-uk-vt10053.htm
Witam! Ja tam jestem zwarty i gotowy i nie wybieram sie nigdzie do swiat.
Jesli Panowie macie ochote zobaczyc ogromne biale klify to zapraszam do Eastbourne ale ostrzegam wieje tu u nas!!! Mamy tez kartingi na otwartym torze 15f - 15 min super tor juz przetestowany :] mialem okazje uczestniczyc w malym jedno godzinnym rajdzie :D :D
Na klifach jest takia "przelecz" gdzie mozna zejsc pod klify fajne miejsce tam moznaby grila walnac na klifach lub pod nad samym morzem. To juz do ustalenia.
Cytat:
No Panie 'CapsLock' i gdzie byłeś??? :P :P :P
Chyba zbiera kase zeby pojechac na spot do PL "JAK BY JAKIS BYL NIE DALEKO "Cytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
A tu byl 65mil od domu ,Ale zato z DUSI FUNTAMI
hehe :D ja tego nie skomentuje bo poprostu mnie się nie chce :DCytat:
Zamieszczone przez darwaso
Tyle krzyku a kolegi brak :?Cytat:
no sory panowie!!!!ale z drugiej strony jakie ozywienie!! :D :D
Ozywienie?Cytat:
Napewno nie za sprawa twojego postu
A wyzywanie do(BAND-Y DZIECIAKOW ) kogoś kto byl na nie jednym zlocie jest troche nie na miejscu.
no elo ludzie to jak do świąt sie spocim czy nie bardzo nie mam czasu zeby co dzien zagladac wiec mówic konkret pocim sie czy nie :hah:
Spocimy spocimyCytat:
Zamieszczone przez messiash
Tomek UK powiedzial ze cos wykmini
z tego co wiem to mniej wiecej za 5-tyg.
Ale to no jak bedzie wiedzial wsztstko to da znac sporo wczesniej.
Szkoda ze w sobote nie zagladales na forum, wczoraj byl maly spot
zdjecia :
http://forum.7er.pl/uwaga-spot-dzisiaj-w-uk-vt10053.htm
wyslij mi numer telefonu na PW :)Cytat:
będe Cie regularnie informował o zamiarach spocenia się :D
mysle i mysle i nie daje mi to spokoju!musze was wszystkich przeprosic za moj ostatni wyskok!!!a wiec przepraszam wszystkich za te glupoty co wypisalem mam nadzieje ze mi wybaczycie i na nastempnym spot bede mogl podleciec! :sad: :sad: :sad:
Jeśli o mnie chodzi, przeprosiny przyjęte
Hej. Moja Pani ma tylko jeden wolny weekend w tym roku - 21/22 listopad. Prosiłem dziś szefa o wolne na te dwa dni, ale w mordę kopany odmówił :/ :/ :/ więc w tym roku kiepsko to widzę :(Cytat:
Jedyna dla mnie możliwość, to jeśli się spocicie (już obojętne który weekend) mogę wpaść w sobotę po robocie :/ kicha :razz:
Pozdro
A Ty Tomek spac nie możesz? :) .
Nie jedyny masz ten problem, ja też prawdopodobnie nie dostane wolnego w weekend do końca roku. Chyba żeby zasymulowac biegunke, tak jak to moj kolega mówi - " soft shit " ;D
Hehe, no nie daje mi ta myśl spokoju... ale całkiem niedawno FuBu mnie tu na Forum o jeszcze późniejszej, czyt. bardzo rannej, godzinie wyhaczył :PCytat:
Zamieszczone przez locky
Świńską grypę już symulowałem, a na razie innej nie wymyślili, ptasia już też była, można by teraz spróbować z zapomnianą już chorobą szalonych krów ;D
heh wydaje mi się że nie musimy tego symulowac :DCytat:
słuchajcie a może ta niedziela tam gdzie ostatnio ? co Wy na to ?
ot taki spontan
Kiedyś słyszałem o takiej chorobieCytat:
Tryplożerząchokiłsyfilisiasty
strasznie zaraźliwe :697: możecie to spróbować ;D ;D
Witam.
Jako że od niedawna posiadam zaszczyt pełnić rolę Przedstawiciela Regionalnego w UK chciałbym z tego miejsca zaproponować ostatni w tym roku zlot/spot 7er w UK.
Jako że , strasznie ciężko jest się nam zorganizować by móc sie spotkać w spólnym gronie , postanowiłem kolejny raz się tym zająć . Co z tego wyjdzie ? Zobaczymy !
Nie będe pytał gdzie , jak , kiedy i o której .... tylko odrazu złoże moją propozycje !
Tak więc aby nie było to zorganizowane na tak zwaną ostatnią chwile proponuje :
DATA : 13 GRUDNIA 2009 roku tj niedziela
GODZINA : 13.00 ?
GDZIE ? : X SCAPE MILTON KEYNES
ADRES : Xscape MK, 602 Marlborough Gate, Milton Keynes, Bucks, MK9 3XS
STRONA WWW : X SCAPE MILTON KEYNES
Dlaczego akurat to miejsce ? Chciałem by każdy z nas miał podobną odległosc do pokonania , mysle że Milton Keynes jest dosc dobrym miejscem ze względu na dojazd od każdej strony UK.
X Scape jest położony nieopodal autostrady M1 zjazd 14.
Parking na ponad 1000 samochodów , niestety płatny ... ale koszt z rzędu 25p - 80p za godzine (zależnie od miejsa) nie obciąży budżetu żadnego z nas.
No więc jak emigranci ? Kto się piszę ?
Zorganizujmy ostatni zlot 7er w UK w tym roku !!!
LISTA :
1. FuBu - E38 - 728i
Oczywiście tak tak tak
Chyba nie wątpiłeś w to FuBu ?
LISTA :
1. FuBu - E38 - 728i
2. Darwaso E38 740IL
Darek, chciałem odrazu dopisać Cię do listy :DCytat:
ale jednak wolałem poczekać aż zrobisz to sam :]
No ja niestety odpadam, raz że niedziela, dwa troche daleko .
Ale życze udanego spotkania i trzymam kciuki.
Pozdrawiam !!!!
no i dobra bede
a moze dzis sie spotkamy pogodajest Fubu masz mój nr. Darek tez masz to ja chłopaki?
Ja dzisiaj jade do Melton . z dzieciakami bo o 19 jest tam pokaz sztuczny ogni.Cytat:
Od 15.30 do wieczora . Jak co to podaje namiary na miejsce
http://www.twinlakespark.co.uk/
siema panowie to ja tez sie pisze! :D FuBu mozesz mnie dopisac do listy! :)
locky postaraj sie tez wpasc! ;) ;)
sam musisz się wpisać tak jak jaCytat:
A może złamać Ci ten sam palec co?Cytat:
Zamieszczone przez locky
LISTA :
1. FuBu - E38 - 728i
2. Darwaso E38 - 740IL
3. Messiah E38 - 735i
4. maciekkrygier E38 - 728i
Gratuluje panowie , jest nas już 4ech :]
dzieki FuBu za dopisanie do listy! ;) ;)
:D a mogę poprosic dwa razy? :viva:Cytat:
A może złamać Ci ten sam palec co?
Postaram się coś wydumac, ale nic nie obiecuje. Okres przedświąteczny to nie chętnie obdarowywują wolnym.
Maciek , Darek ... Edytujcie swoje posty please :]
dzisiaj niestety nie dałem rady ... pracowałem :/ , jutro tez odpada, mam małe planyCytat:
ale takiego spontana można "odstawic" na następny weekend :)
mnie też nie wyszło dzisiaj a tak sie dobrze zapowiadało ale trudno może za tydzienCytat:
Zamieszczone przez FuBu