Ooo widać będą zmiany :D
Wersja do druku
Ooo widać będą zmiany :D
wstrzymam sie z montazem :D
Ja tak troche sie wtrace w rozmowe, ale ciekawy jestem.
Jak taki diesel smiga, jak spalanie wyglada, i jak brzmienie? :P
Co prawda jezdzilem 530d z 2004 (stoi u mnie w garazu, ale niestety nie moja;(), chodzi i brzmi swietnie, ale jak to z wiekszym moturem wyglada?
dynamika,dzwiek mi bardzo pasuje,ten silnik naprawde jest bardzo mocny,ogolnie gdyby nie podzespoly (turbo,uklad zasilania,i inne pierdoly) to bylby idealny...Cytat:
Zamieszczone przez JarekR
niestety przez ostatni miesiac wydalem troche kasy na wyszykowanie tak aby bezstresowo sie poruszac,ale to i tak nie daje mi 100% pewnosci bo niestety diesel w obecnych czasach malo pali ale koszta awari przekraczaja ta oszczednosc spalania...
jednym slowem piekne auto ale czaje sie teraz na benzyne ;)
no kolego podejrzewam że zamykasz temat na mieście ;)
piękny wózek
witam i PZDR
Powiem ci kolego ze elegancki temacik ,rant do siódemeczki podstawa!!,szukam do swojej tez cos takiego ale sie zastanawiam czy na przod nie wstawic o 2-1 cale mniejszych moze, ktos podpowie....pozdrawiam.
waskie fele na przod wiadomo bedzie lepiej sie prowadzic na Polskich drogach...ale wygladac za to bedzie gorzej..pamietaj im szerzej tym lepiej ;DCytat:
Zamieszczone przez marek126
i to powiedzial koles ktory kupil 215/65/16 hahahaha :hah:
a jakby wiecej pytan o fele itp...zapraszam do odpowiedniego dzialu "opony,felgi" ;)
Piękne auto masz 7ka, te nowe fotele i teraz lampy ;) Z tymi oponami na zimę to zgodzę się, że lepsze są 235/60R16. Sam widziałem jedną siedem na węższych - wyglądała tak jakoś biednie :D
Piękny turbogwizd :D
Skórka po prostu powala na kolana. Jak dla mnie , igiełka.
pozdrawiam
bosman
Pięęęękna fura kolego :cool: chętnie bym sie z Wami spotkał, żeby pogadać i wymienic doświadczenia...
bardzo piękny masz samochodzik, a fele robią wrażenie ...
fele ? ktore :D
troche ich bylo... ;)
W Twoim przypadku to akurat wszystkie ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka