A w którym? bo tak się składa ze jestem często w Rzeszowie. Po drugie dziś święto nie małe i wątpię ze coś było otwarte
Wersja do druku
Dzuda, ale Ty upierdliwy jesteś. Może ten komis jest koszerny i dla nich jest tylko jedno święto istotne. Święto pieniądza.
A nawiasem to chyba autorowi tematu Rzeszów z Wrocławiem się pomylił od tego mętliku w głowie co wybrać, benzynę czy diesla, bo wspomniana kupiona stoi właśnie we WRO.
Chociaż jeżdżona raczej nie będzie sądząc po opisie OGŁOSZENIA.
Masz samozaparcie muszę przyznać.
też podejrzewam , że kolo ściemnia i ma do tego niezły ubaw chociaż nie wiem czy jezeli chce być na tym forum to mu się , to opłaci
Nie wiem co cpacie co jest grane??? Kupilem poradizlem sie i c*** klade na forum
Nie dobrzy ludzie z waas
A ty masz urwaną głowę. Tak samo kupiłeś f01 jak tą poprzednią za 15k i tak jak moje e32. Wszedlem dzis na forum i od razu wiedziałem ze coś tu śmierdzi. Jak bym był modem dostał byś kolejnego bana... chyba z 10 różnych profili tu miales i dalej robisz z siebie idiotę
A pan ma podjeby bbs :) doradców to macie jak w providencie na tym forum
Chore nforum tutaj trzeba sie zgadzać z moderami bo inaczej kaza isc na spacer
Jezuuu... Normalnie dorobiliśmy się jakiegoś psychofana :/
Pierwszy na świecie przykład stalkera forum, nie ludzi.
W teleexpresie wpisaliby go do loży pozytywnie zakręconych.
Dobra komedia. Już przestałem liczyć który to sezon.
Jeszcze koło 15 dzwonił do mnie ale nie mogłem rozmawiać.A teraz nie odbiera i zajęty albo zablokował mój nr.Ale koleś.A Adasio mu fotki wysłal ze swoją.....
Niezły zenek, musi mieć dużo czasu i chęci na takie akcje. Czy on zawsze z tego samego IP czy zmienia kompy?
Poprawka - 6 wcieleń:
Norbi -> Maxel -> Mikolaj01 -> Radekk -> Norcio -> Daniele90
Niektóre prowadził równocześnie i dyskutował sam ze sobą... Jaką to trzeba mieć zrytą banię to sam już nie wiem.
jakiś dzieciak , który sobie jaja robi ! Marzy o bmw 7 , ale w portfeliku grosiki więc chociaż publicznie popierduszy . No cóż zycie pełne jest idiotów
No tez mi się wydaje, że to jakiś dzieciak. Takie wrażenie odniosłem, ale olałem go bo po co se strzępić a tu prosze, taka historia ;) W sumie żal Go.
Dzieciak. To jest wiadomość wysłana na nasz fanpage na FB po tym jak Radekk został zbanowany. W tej chwili to konto użytkownika FB już nie istnieje.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1a94b3d1c7.jpg
Raczej MIAŁ
Popsulem chłopakowi całą zabawę. Ale z drugiej strony to jutro szkoła to niech sie wyspi :excitement:
Irku oby :party:
Dzuda jutro też jest dzień. :rockon:
mam do niego nr - z którego do mnie dzwonił jak by ktoś chciał mogę podać :)
Z tego dzwonił czy jest jego nie wiem :)