no a gdzie reszta ??
gdzies w Katowicach, obojętnie gdzie
Wersja do druku
no a gdzie reszta ??
gdzies w Katowicach, obojętnie gdzie
Auchan na 1000-leciu przy średnicówce. Na górnym parkingu około 17.00 - 18.00. Od strony Norauto. Taka moja propozycja.
Jak mowi kolega Joe po 17 ( choc ja osobiscie bede chyba tak blizej 18 dopiero ) pod CH Auchan. Gorny parking jest oczywiscie aktualny jak nie bedzie lalo jak bedzie desz to smigamy na dol. Jak ktos ma jakis aparat ze statywem to bardzo prosze o zabranie cykniemy jakies foty bo ze mnie to slaby fotograf a jak wrzucimy foty z komory to nas zlinczuja koledzy ;)
23. czerwca 2009 - Auchan na 1000-leciu przy średnicówce, na górnym parkingu o 18.00.
1. FuBu
1.Fubu
2. kri100s
1.Fubu
2. kri100s[/quote]
3. ELVIS
1. Fubu
2. kri100s
3. ELVIS
4. Joe white
23. czerwca 2009 - Auchan na 1000-leciu przy średnicówce, na górnym parkingu o 18.00.
1. FuBu
2. kri100s
3. ELVIS
4. Joe white
Mnie nie będzie znowu, ale mam powód urodziła mi się dzisiaj (o chyba raczej wczoraj) córeczka.
Pozdrawiam i życzę udanego spota - szczęśliwy tatuś
Chester
no to moje gratulacje Chester :hug:Cytat:
Zamieszczone przez chester
widze , że grupa JUNIOR'ów , rośnie w siłe :)
dziekuję - właśnie wróciłem z porodówki i mam dosyc na dzisiaj. MIało być ok 8 lipca ale jest wcześniej.
Córeczka jest śliczna i oczywiście wróci do domciu becią. :)
chester moje gratulacje i duzo zdrowka zycze malej i calej szczesliwej rodzince :)
Panowie , ja daje plame dzisiaj :(
nie mam auta, stoi w M Auto na rampie bo nie doszedł dzisiaj wachacz, bedzie dopiero na jutro rano , dopiero jutro o 10 mam auto do odbioru
Tak wiec jeżeli nie robi to wam różnicy przełóżmy spota na jutro
Przepraszam
Mi nie robi roznicy szczerze to nawet bardziej mi pasuje, wiec ustawiamy sie na jutro o tej samej porze.
no to fajnie, zobaczymy jak resztaCytat:
Zamieszczone przez kri100s
niestety, myślałem ze zrobią mi to dzisiaj , ale przysłali im wachacz od x5 :/ ...
tak wiec auto bedzie gotowe jutro , i jutro bez problemu moge pojawic sie na spocie
Najwyzej jak jutro nie skoncza to spota pod Mauto zrobimy ;)
:DCytat:
nawet nie kracz :D
szczerze Ci powiem , że poprzednia ekipa z M Auto była moim zdaniem bardziej "życiowa" , Ci teraz jacyś roztargnięci są :/
Fubu bedzie dobrze :D
No i czekamy na info od pozostalych zeby tam dzis nikt nie jechal bo jak tylko zonie powiedzialem ze nie jade nigdzie to juz mi auto zabrala :(
na 99 % odpadam jutro :x
Kurde ja dzisiaj też odpadam, niestety nagle klienci sie zwalili a ze w kasie pustka to warto popracować ... Większosci pasuje jutro więc super, szkoda że Elvis odpada :( Ale 1% moze akurat /
Spoko, przekładamy więc na jutro.
Chester gratulacje :).
dżinxCytat:
Zamieszczone przez joe white
Małe OT - Chester, najlepszego z okazji dnia ojca :D
Załóż wątek i pochwal się córą.... ;D ;D
kontynuując OT dziękuję Wam bardzo. Jak tylko w czwartek wywiozę dziewczyny z kliniki to postaram się wrzucić nowy wątek.
Pzdr
Gratulacje Chester - 5 miesięcy temu sam to przechodziłem :D
Chester gratulacje ,bede dzis o 18 tej :)
Dobra panowie.
Bumka odebrana , 900zł nie moje :faint: , zaraz jadę ją umyc no i w środeczku odkurzyc bo jeszcze piasek z Sulejowa w niej wożę :D
Panowie , ale tak na poważnie bo nie znam Katowic aż tak dobrze , jak dojechac do tego Auchana np jadąc od M Auto ? bo myślałem że Auchan jest własnie przy M Auto a tam jest bodajże carrefur :razz:
Nie wiem gdzie jest Mauto ,ale do tego Auchana ,najlepiej jedz kolo silesii city center i na srednicówke ,tzn w lewo na wiadukt ,a nie w prawo w doł na Chorzów i potem po prawej stronie będzie Norauto i zaraz Auchan :)
Fubu juz tak nie sprzataj bo ja czasu nie mam i usyfionym przyjade :D
A teraz co do trasy - wyjezdzasz z MAuto w prawo i jedziesz wzdluz tych hal potem dojedziesz do takiego dziwnego skrzyzowania na ktorym polowa kierowcow niewie jak sie zachowac Ty na nim jedziesz prosto w strone salonu Forda. Za salonem Forda skrecasz w prawo i zaraz pozniej w lewo pod taki most. Spod tego mostu jedziesz w lewo ( na wprost bedziesz mial salon meblowy AGATA. Podjedziesz troche pod gore i walisz prosto trzymajac sie prawego psasa prowadzacego pod tunel jedziesz i za tunelem kierujesz sie w lewo na rozjezdzie tam jest chyba kierunek na gliwice czu rude slaska ( w kazdym razie po luku w lewo pod gore bedziesz jechal ) jak juz zjedziesz z tej gory to bedziesz sobie jechal kawalek i zobaczysz juz strzalki na NorAuto i CH Auchan. Jak nie bedzie padac to wbij sie na gorny parking. Na PW posle Ci nr komory do mnie gdybys mial jakies problemy jeszcze.
Już wiem gdzie , z góry dzięki :)Cytat:
furmankę umyłem , ale co z tego jak i tak ciągle pada, wiec zanim dojade i tak bedzie brudny :faint:Cytat:
to na którą sie ustawiamy ? 18 ?
Mysle ze 18 bedzie OK.
18.00 więc ustawiona. Jak nie będzie padać to wjeżdżam na górny parking. Jak nie to tam gdzie ostatnio.
A fotograf spi ?? ;)
zapraszam tutaj ;)Cytat:
http://forum.7er.pl/mini-spot-na-sla...519.htm#112132