Poczekajmy, Impex kupi i poszabruje i wtedy cena w czesciach dojdzie do 40tys ;)
Poczekajmy, Impex kupi i poszabruje i wtedy cena w czesciach dojdzie do 40tys ;)
Nie kupię bo mnie nie stać. A jak mam znowu od mamy brać to wolę dalej jeździć fiatem na gaz
Proponuję wstawić na otomoto ogłoszenie z takim samym tytułem i zdjęciami + opis przestrzegający przed tym ponadprzeciętnym autem i inteligentnym sprzedającym.
Dajcie już spokój. Bo skończy tak jak ta "alpina" 728i z Bielska Podlaskiego, człowiek chyba na części ją rozsprzedać musiał
Tak nieco zmieniając temat to ile waszym zdaniem to auto jest warte po ujawnieniu tych wszystkich rzeczy? No bo wizualnie (ze zdjęć źle nie wygląda) ale wiadomo zdjęcia jedno a rzeczywistość co innego.
Najlepiej pojechać autem na przegląd i sprawdzić.Tu może być wszystko i nic.
Najlepsze jest to, że auta nikt nie skreślił (nawet założyciel tematu). Padło pytanie na które nikt nie uzyskał jednoznacznej odpowiedzi (a szkoda, bo to rozwiałoby wszelkie niejasności). Dalej potoczyło się z górki. Niby milczenie jest złotem, ale uważam, że w zaistniałej sytuacji należało zabrać głos i uciąć dalsze spekulacje. Tak się nie stało, więc rodzi się kolejne pytanie - dlaczego? Myślę, że i to pozostanie bez odpowiedzi.
Cóż za intrygujący wątek :) Trochę jak serial. Każdy czeka co będzie dalej.
Intrygujace jest to, ze jak ktos bedzie tym autem zaintersowany to wejdzie na to forum i przeczyta ten temat :) Wnioski wyciagnie napewno odpowiednie :)
Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
Jak dla mnie wystarczy jedno zdanie: tak kręciłem bo wstyd że ma najechane 500tyś. Lub: nic o tym nie wiem.
Wujek miał 730d z przebiegiem ok 500tyś i chodził jak żyleta.
Pisanie w aukcji o 7er.pl powoduje że jak ktoś będzie chciał je kupić to wejdzie na forum i sobie poczyta :) hehe