Hahahah dokladnie czuje ze jakies zle przezycia miales arman lol
Wersja do druku
Hahahah dokladnie czuje ze jakies zle przezycia miales arman lol
Aż tak źle nie było, ale fakt że, coś w tym jest :)
Anyway f01 chyba sprzedana wiec zaczynam szukac nastepnej z 2013 roku :) hahhhaahhahahahah
Ty mówisz poważnie? Sprzedałeś F01?!
:) brak wentylacji i taka radykalna decyzja haha ?
Dokladnie zaliczke mam w reku arman hahahahha. Szukam juz nastepnej .co zrobisz takie zycie ;)
A kto się tak napalił się że tak sprzedajesz w ciągu dwóch dni? A zostaje Ci jakiś grosz na tym?
HA HA HA :biggrin1:
no to chyba rekord w zakupie i sprzedaży auta :thumb:
Dobra decyzja :) wentylacja jajek to ważna rzecz :)
O ile masz na tyle $ celuj w
- long
- czarna
- x drive
- "banany" w środku
- 750
Wiem że teraz chcesz uderzać w FL MY13, ale gdybym miał kupować F01, to tylko takie wchodzi w gre :
http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/mo...199443507.html
+ Czarna nerka :)
Arman ok 20%. Lol wiedzialem ze znajomy szuka auta- troszke nie ten budget ale jak sie przejechal w sumie jak wsiad to wiedzialem ze sprzedana.dalej to juz wiadomo :)
Arielowaty 20% zarobku w dwa dni to świetna sprawa, może rozkręcisz interes ;-).....ciekawy jestem kolejnego zakupu.
Kurcze ciezki temat bo rozgladam sie a tu nic konkretnego ni ma ..... nic mam 4 do 6ciu tyg zanim papiery przyjda ;)
http://otomoto.pl/bmw-750-bmw-750li-...C34466331.html
Brak info o wyprzedzającym aucie mogącym być w martwym punkcie :)
Tu wydaje mi się, że jest wszystko co trzeba http://allegro.pl/bmw-750li-2009-wer...631164964.html
Ten drugi ma chyba wszystko co trzeba na pokładzie. Ale kolega chyba uderza w polift z tego co widzimy i diesel raczej przypadł mu do gustu, a już na pewno spalanie, mam rację? :)
Obydwa nie mają np: wentyli i nie maja kamery wstecznej. Tak na szybko. :p
I foteli komfort na tył co dla mnie akurat było bardzo istotne przy zakupie.
Znalazlem w sumie taka co mi sie ppdoba ale pol roku starsza za to mniej przejechane i w sporcie.ciezki temat bo powyzej 12 roku ceny ida w kosmos i obawiam sie ze moj lancuch tam sie konczy lol
Noo ceny 2012 i wyżej to kosmos ;(
Tu masz przycisk kamery cofania.
Załącznik 7211
tu masz wł/wył wentyli
Załącznik 7212
A co do komfortów to użyj googla :)
może warto napisać poradnik :)
Widzę Paweł, że zarobiony w pracy jesteś :bounce:
Fotele komfort mają więcej guzików sterowania m.in do wysuwania przedniej części fotela itp.
Zarobiony na maxa :)
Coś tam się tworzy http://7er.pl/showthread.php/39174-K...wskaz%C3%B3wki
Jak tak dalej pojdzie to do konca tygodnia z 800km bedzie efka miala nastukane.z zonka wypady wieczorne robimy powiem ze przhu#@ sie jezdzi mega auto :) fotele troche dokuczaja i runflaty ale zimowki zamowione wiec mam nadzieje ze zdarze je zalozyc przed sprzedaza lol
Co moge polecic albo nie po 1,5 roku użytkowania:
-fotele comfort, bo maja lamane w polowie oparcie. Jak ktos nie jest blond, szczupłą sprężynka tylko przygarbionym informatykiem to to doceni. Regulacja szerokosci jest ok. Podparcie podudzia mnie sie nie przydaje. Z tylu comfort to juz kwestia tego co sie chce tam robic. Jak zaprosic damę na salony to comfort sie nie nadaje:)
-wentylacja foteli, wazniejsza niz podgrzewanie. Jak zalozysz koszule i marynarke to w lato nie upocisz sie przy wsiadaniu do samochodu. Istotne jak po 300km masz spotkanie biznesowe.
-xdrive, daje poczucie bezpieczenstwa w zime i jak pada mocny deszcz, ale da sie i bez tego
-jak jest duzo jazdy po autostradach to tempomat z radarem i ostrzeganiem przy wyprzedzaniu. Jak przysniesz czy sie zagapisz info o kolizji jest bezcenne. Podobnie w korkach. Wada jest to ze wszystkie bmw i jaguary pracuja na tej samej czestotliwosci. W miescie zdarza sie info o interferencjach.
-jak ktos smiga czesto po drogach w lesie to polecam night vision. Dobre na zwierzęta.
-hud na szybie. Bardzo wygodna sprawa. To polecam zawsze. Nie trzeba zerkac na deske. No i tylko wtedy night vision ma sens bo hud pokazuje ostrzeżenia.
-swiatla adaptacyjne=bezpieczenstwo. Automatyczne zmiana dlugie/krotkie dziala tak sobie. Ludziska z naprzeciwka potrafia migac z 1km ze jest za jasno.
-rozpoznawanie ograniczen predkosci. W Polsce dziala jak chce.
-surround view. Czyli kamerki dookola samochodu. W dzien przy parkowaniu super. W nocy malo co widac podobnie jak pada. Jak sie polaczy ten system z czujnikami parkowania i zerkaniem w lusterka to jest juz bezpiecznie i te 5m dlugosci nie sa takie straszne
-nie mam tylnej osi skretnej bo akurat w moim roczniku nie bylo opcji xdrive i active steering w jednym, ale polecam bo widzialem jak dziala przy parkowaniu.
Ciekawi mnie ile z tych systemów i pierdółek zacznie się psuć pod dłuższym czasie i jaka będzie dostępność używek i cen :)
Myślę że jak auto nie będzie miało wypadku, nie będzie miał żadnych zwarć*w środku, nigdzie nie dostanie się*woda to z pewnością jakieś tam lata sobie to popracuje bez większych problemów, na pewno dużo zależy od tego jak kto dba auto, jak je użytkuje i gdzie je "parkuje". Na ulicy w -30 jak będzie stało, to jest inaczej jak by stało w garażu +15, myślę że przekłada się to dużo na samochód...
Rada serwisowa za darmo. Jesli w samochodzie jest system odzyskiwania energii z hamowania to akumulator AGM wytrzyma maksimum 3lata. Po tym czasie rozruch nadal jest prawidlowy ale zaczynaja sie dziac dziwne rzeczy z elektronika. Pierwszy objaw to komunikat o niskim stanie baterii po tygodniowym postoju. Hamulec postojowy czasem blokuje sie mechanicznie. Komputer silnika sypie bledami. Xdrive zglasza problemy z rodzialem momentu. Diagnostyka nie pokazuje bledow zasilania. Akumulator na tescie zewnetrznym nie daje objawow. Wsadzony do innego samochodu dziala prawidlowo.
Wymiana baterii na nowa rozwiazuje problem.
Sytuacja z F01 750i xdrive z 2010r.
W e65 z aku jest tak samo. Ja robię tysiąc km miesięcznie max i też co jakiś czas ładuje aku bo wali błędami .
A wiec dzis mija tydzien od kupna efki..... 1021 km w tydzien dla przyjemnosci :) mega auto bardzo niskie spalanie (srednie 8.9)i daje rade 150mph we mgle .polecam kazdemu kto mysli nad takim autem.silnik w zupelnosci wystarczajacy.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...cdee2cee39.jpg takie cudo zamowilem na poniedzialek zobaczymy czy warto :)
1021km w tydzień dobry wynik ale ja po kupnie 750tki strzeliłem 2800km w 5 dni bo trasa Kraków-Szwecja-Kraków :D Gratuluję z zadowolenia z auta.
Czyli nie sprzedajesz jednak? Czy nie sprzedałeś jeszcze?
Srednio 9l/100km oleju na trasie? Mowimy o 3.0 diesel?
Moja 750ix w mieszanym 80/20km pali 12.5l. Dluga trasa to 11.5l przy zwyczajnej jezdzie kolo 140km/h. Na ile oczywiscie polskie drogi pozwalaja. Na autostradzie ciagiem spali ponizej 11l.
Cos mala ta roznica. Nie chodzi mi o oszczednosci na paliwie bo to zadne oszczednosci tylko o roznice w pojemnosci i ilosc garow. Zastanawiajce.
Integron jakoś wyjątkowo mało Ci pali Twoje 750 ale zapewne tak jest.....wydaje mi się że Euro_tuned pisał gdzieś że jemu ok 20 w mieście spala no chyba że się mylę.....
To jak spala 11-12L przy 140km/h - to super wynik, naprawdę.
MC1 - tak. mnie w Krakowie wychodzi około 20l/100km. 18 czasami się uda ale rzadko. Trasa to wszystko zależy od buta ;)
To srednie spalanie 60% miasto konkretna trasa schodzi do 6.5-6.8 .depozyt wziety czekam na papiery jak przyjda.nawet do 6 tyg