Zdrowych, wesołych i smacznego jajka :P
Wersja do druku
Zdrowych, wesołych i smacznego jajka :P
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Zdrowych,pogodnych i uśmiechnietych Swiat Bozego narodzenia zycze Wam i Waszym Najblizszym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, tak jak cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Wam w szczęściu i radości
I ja również życzę wam wszystkim, moi mili Miłych spokojnych Świąt, w gronie rodziny, w miłości i w zdrowiu.
Niestety na ten rok, na te święta przekonałem się jak wielkie ma znaczenie parę tych słów, które (choć oklepane) wyżej zapisałem.
Cieszę się że w komplecie mojej rodzinki udało nam się je spędzić, bo niestety bylismy targani choróbskami. Ja się mocno pochorowałem, ale na szczęście jest już w miarę dobrze, Gabryś (znany Wam ze zlotu w Sulejowie) wczoraj wyszedł :) ze szpitala i niestety ciągle jest ryzyko że znów może trzeba będzie wrócić tam na dzień, pozostali dwaj moi młokosi też w niepewnym stanie zdrowia. Tak więc całe przygotowania na tegoroczne Święta zacząłem dopiero dzisiaj - choinka gotowa na 18:00, a do Wigilijnych potraw zasiedliśmy po 20tej (potraw kilka, żadnego ciasta, ale w komplecie rodziny).
Więc jeszcze raz:
By najbliższy okres, jak i cały przyszły rok był dla Was miłym czasem spędzanym w gronie najbliższych.
wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku
Spokojnych zdrowych Świąt !
Wesołych Świąt:)
Czy Ty jesteś autorem tej fotki ??
Nie. Nie podpisałem jej swoim nazwiskiem. Wiele osób wrzuca zdjęcia na forum i nikt nie pisze kto je robił. Jeśli nagina regulamin to proszę o jej usunięcie. W sumie pierwsze forum które zwróciło na to uwagę. Pozdrawiam
Acha dla spostrzegawczych źródło skąd pochodzi zdjęcie jest oczywiste. Adres jest napisany na zdjęciu :/
Dlatego post został prze edytowany :)
Na przyszłość po prostu wrzucaj linki i już jeśli nie byłeś autorem fotki :)
No więc,jak co roku...
Życzę Wam wszystkim,drodzy koledzy i koleżanki miłych,beztroskich,zdrowych,pełnych radości i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :choinka:
Przy okazji szczęśliwego nowego 2012 roku ;)
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT :611:
pozdrawiam serdecznie
No to żeś chłopie wystrzelił jako pierwszy ;D
Wzajemnie Dzuda, wzajemnie !!!
Ode mnie również duuużo zdrowia Wszystkim i radości oraz wszystkiego co najlepsze w nowym roku :d
I ja dolączę sie z życzeniami Wesołych Świąt i Szczęscia w nadchodzacym,Nowym Roku 2012...Pozdrawiam.
Ja tez życzę wszystkim Wesołych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!
A pod choinką wszelakich rarytasów i gadżetów 7er!
[IMG]http://7er.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABgAAAAgCAIAAAC HPC9vAAACWUlEQVRIibWVsaqjQBiF7WwGRlDE1tYyliIpQxALa 5/AB7CwV7CwEWvRF8krzGvY2KVIOVt8l2FvNss1WVYGUZg5nnP+8/9a1oHrcT897qcjO/8zkNYKiMf9tG+S+1yJf6Kzb/KmLBm5MnI/B9o3yRra9XOUYsq0VnHnycjdN/khEFfYJE7uy8gt008NsixraNexXjDoc2nFlLH2TV7OV9bbKGGT 3JSFx07uO7kfd56T++/xKlMRd57dB8WUXc5XCi8jF8S3SaFrroSMXK2V1uqTHOHxvkm7D 8ImKaZsaFcQj0Lw8TIVxZSRoLFeZOTelDVX4g1phHCuBNLGegm bJO68m7Kw/HaEk9YKFdAJmwSNdh8Qy7kSN2UdxRrrZawXuw9k5Np9sG9SRi4 5Ouo3XMxCTtgkZSqc3C+m7NAMGNqVSpE9JDi5b/dBmYqhXbVWYZP8gAUXuw/mSgztSq/afYDZJLOYsjIVTLjXOcAXzvNA4akXiHCB6Q8hiDuvmDK+X6aCz zq5T8eYIQncXxv4cr6O9cJURRemjPVyOV+pOrWj414Daa2GduW AIUV2qBrqeC2mjEw9Y9FB2MF5ckSIjEcMOSf3zb/g***vYZOYwuG0KRByiLVJ0+V85dfwjZRpK3QN7Wr3AYjmAdCwS Ui8jFw2vwCaK7Fvkl4jhGUq8IuqIzPuPCh/0/W4n4Z25SS7eQAu7jz8Mvkm+qZ2X78WrZXpg8v5yugylXpKjYxc Q8TMTHZ+5QUjoQ1bDs+VmCuBQNM3Bt1MYSf3LbKDxj8zBtDvix KbLjMO/AIGkrWoeFueBQAAAABJRU5ErkJggg==[/IMG]
Zdrowych, pogodnych świąt! A w nowym roku - taniego paliwa i wiele szczęśliwie przejechanych kilometrów!
Z okazji świat i nowego roku Wszystkiego naj... taniego paliwa i wiele kilometrow bezawaryjnie oraz bezkolizyjnie przejechanych.
Zdrowych, spokojnych i bezawaryjnych Świąt !!!
Panowie i ja sie dorzucam do życzeń, a więc Radosnych, spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Życzę 99 oktanowego paliwa i 2.99 za litr diesla:).
Wszystkiego co najlepsze, a dla tych co by chcieli - wymiany na nowszy model :D
Ja również życzę Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt oraz wszystkiego najlepszego w nowym 2012 roku :-)
Najlepsze życzenia dla całej ekipy 7er !!! Szczęśliwego 2012 !!!
Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia a Nowy Rok niech będzie dla Was najszczęśliwszym rokiem pod słońcem!
Wszystkiego najlepszego!
Iwka&Kuba
--------$
-------$$
------$$$
-----$$$$
----$$$$$
---$$$$$$
--$$$$$$$$
-$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
------II
------II
Ja również Życzę WAM Zdrowych, Spokojnych Świąt i szalonej zabawy Sylwestrowej ;)
Ja też życzę Wam wszystkim zdrowych,spokojnych i Wesołych Świąt oraz Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Zdrowych i Wesołych Świąt życzy lockbud z rodziną.
Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy Bronko:D
W dniu Bożego Narodzenia
życzę Wam marzeń spełnienia
żeby konie pod maską nie padały
żeby mandaty się nie sypały
zero awarii
opon nie do zdarcia
baku pełnego za grosik
i autka lepszego cosik
Życzy
PawlusK z całą ferajną :D
... i ja się przyłączam - w rodzinnej atmosferze, zdrowych i radosnych Świąt Koleżanki i Koledzy, wszystkiego dobrego !!!
Zdrowych , Spokojnych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia od Szajby z Rodzinką :))
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzę wszystkich użytkownikom i gościom forum:)
Wszelkiej pomyślności w te Święta życzę wszystkim użytkownikom tego forum,wszystkim miłośnikom znanej,niemieckiej marki i wszystkim ludziom,radości z życia i z użytkowania naszych wehikułów i żeby się nie psuły a paliwo kosztowało 1zł za L.
Najlepsze świąteczne życzenia, zdrowia i pomyślności, życzy Wam Joe white.
Pogodnych, ciepłych i spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt życzę Wszystkim. Do śiego roku.
Zdrowych Wesolych i Pogodnych Swiat zyczy mirecki
Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, radości oraz życzliwosci, nowych części, oraz tańszego paliwka, a także szczęśliwego Nowego Roku, przywitanego na szampańskiej imprezie wysokooktanowej, życzy Administracja ZGY! www.zgyteam.pl wraz z wszystkimi klubowiczami:)
wesołych i zdrowych świat dla wszystkich
Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich fanów BMW