Łukasz a nie lepiej już dołożyć do e65?? Zonie się bardziej podoba e38? :)
http://otomoto.pl/bmw-745-745-li-e-6...C33358825.html cena atrakcyjna jak na Longa :)
Wersja do druku
Łukasz a nie lepiej już dołożyć do e65?? Zonie się bardziej podoba e38? :)
http://otomoto.pl/bmw-745-745-li-e-6...C33358825.html cena atrakcyjna jak na Longa :)
sądze ze za takie auta daje maks 3500-4000 tys eurosow nie wiecej i robi dobry detaling i tyle a dac za cos 27000 zamiast 17000 to bez sensu transport max 1500 pln z niemiec
no wałsnie niegdy nie mogłem zrozumieć czemu ludzie nie myja silników .............. myje sie wszystko nawet podwozie od dołu ale silnika nie można a ten wygląda u mnie zawsze pokrywy są natłuszczone i się wszystko musi swiecić pod maską ......... "fachowcy" jak ogladają auto mówią o silnik nie myty to dobrze
No bo silnik nie ma być "wylizany", tylko posiadać naturalne zabrudzenia, typu pył i kurz. Zresztą, jak napakujesz plaka, to tak, czy siak kurz Ci się do tego złapie. Ja po zakupie swojej, umyłem motor, albo raczej wszystko co dało się wokół, by jak najmniej "moczyć" sam silnik. Resztę zmyłem wilgotną szmatą. Efekt cieszył oko, ale żebym regularnie mył silnik, to nie, teraz wygląda tak, jak powinien, przykurzony.
Kto używa plaka do silnika?????
Wystarczy popatrzeć na allegro i poszukać "perełek" od handlarzy, plak leje się litrami :)
To rozmawiamy o "Mirkach".
Użytek własny oparty jest na innych wyrobach.Mam nadzieję.
Nie ma to jak cenne uwagi... ehhh :frusty:
Są w cenie :wink:
Hmm...Łukasz ja jakbym miał tyle hajsu, to takie E38 bym przytulił gdyż to moje idealne zestawienie kolorystyczne...o ile faktycznie wszystko jest ok, bo cena spora...:smug:
Z minusów tylko i wyłącznie dla mnie, to brak "L" oraz shadow...choć de facto wszystko ze sobą gra niemal idealnie, nawet kółka "37" mi odpowiadają...:wink:
ale trzeba przyznac ze na zdjeciach te jego pojazdy wyglądają fantastycznie
Wysłane z mojego IdeaTab A2107A-H przy użyciu Tapatalka
Szczególnie ta w longu ma fajne wyposażenie
Wysłane z mojego IdeaTab A2107A-H przy użyciu Tapatalka
Link z pierwszego postu nie działa, mam pytanie, czy któreś z tych aut jest od znanego w temacie handlarza?
1. http://otomoto.pl/bmw-728-individual...C33172208.html
2. http://otomoto.pl/bmw-740-czarna-4-4...C32820239.html
Kolega po sprzedaży E63 650i szuka czegoś tańszego i namawiam go na E38, te sztuki mi podesłał dlatego wrzucam. Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje ;-)
Obydwie są od tego samego Pana.
Dzięki śliczne. A może widział ktoś te auta?
Chyba nikt nie był na tyle odważny, żeby po lekturze wielu tematów z neta o wspomnianym sprzedawcy, jechać i coś u niego oglądać ;p
nie mowie o myciu silnka i plakowaniu pod sprzedaz ale o czystym silniku bo jak czysty to odrazu handlarz auta tez nie myjesz codziennie niektorzy odkurzaja 2 razy w tyg inni raz na pol roku
W języku polskim używane są następujące znaki przestankowe: kropka (.), przecinek (,), dwukropek (:), średnik (;), wykrzyknik (!), pytajnik (?), wielokropek (…), myślnik(reprezentowany przez półpauzę: – lub pauzę: —; często również, niepoprawnie, przez dywiz: -[1]), nawiasy (zwykłe: ( ), kwadratowe: [ ], klamrowe: { } lub ostrokątne: < >) oraz znaki cudzysłowu (podwójne apostrofowe: „ ”, pojedyncze apostrofowe: ‘ ’ oraz szewrony stosowane w dwóch kombinacjach: << >> lub >> <<. (W typografii tradycyjnej stosowane były również cudzysłowy przecinkowe: , ’, które wraz z nastaniem typografii komputerowej zostały definitywnie wyparte przez cudzysłowy apostrofowe pojedyncze).
ehhh... przegladam internet w poszukiwaniu godnej E38 i jedyne co moge stwierdzic to to, ze 80% BMW z allegro, wizualnie rzucających się w oczy i robiących dobre wrazenie nalezy do tego handlarza... Facet proboje zrobic sobie chyba monopol na siodemki ;) Najgorsze jest to ze o ile mozna unikac aut sprzedawanych przez niego, o tyle ciezko bedzie na pierwszy rzut oka rozpoznac auto, ktore wywodzi sie od niego a przeszlo przez rece naiwnego klienta ktory dal sie zrobic, a teraz proboje odsprzedac mine :/ :/
To może zamiast szukać "igły" (nienawidzę tego określenia) czy "lalki" (tego nie lubię jeszcze bardziej) to kup coś "normalnego" do dopieszczenia? Ja osobiście kupiłem naprawdę całkiem niezła sztukę z pierdołami do zrobienia i się ciesze :) obecnie doprowadzam ja do perfekcyjnego stanu pod względem mechaniki. Szukanie pseudo ideału zazwyczaj kończy się tak samo... czyli przepłacaniem za wyplakowane g****
Teksty typu "Jestem osobą prywatną..." ale wystawiam fakturę hehe a do tego "Można wracać do domu na kołach po wykupieniu ubezpieczenia" sprawiają ,że moje zainteresowanie takim wozem jest zerowe. Oszustwo na wstępie do tego obrabiane fotki i kompletny detaling. Tak to już jest ,że najchętniej kupuje się właśnie takie igły .