Za 2 tyg ja tez chetnie sie pojawie, teraz nie moglem podjechac bo czekam na odme i rure od przeplywomierza i auto rozgrzebane :) pozdrawiam
Wersja do druku
Za 2 tyg ja tez chetnie sie pojawie, teraz nie moglem podjechac bo czekam na odme i rure od przeplywomierza i auto rozgrzebane :) pozdrawiam
Zdjęcia już wiszą tutaj: http://7er.pl/showthread.php/36188-%...%BA-09-03-2014
Szkoda ze nie mam jakiegos fajnego autka bo chetnie bym przyjechal na taki zlocik :(
No halo bez przesady nie musisz miec auta zeby czuć sie zaproszonym!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tam widze same konkretniejsze fury tym moim rupieciem to wstyd i hanba sie gdzies pokazac
Są chętni na spot?
Jak najbardziej, w przyszły weekend?
1. Johnny
Ja niestety odpadam, nie będzie mnie w przyszły weekend w Łodzi.
Mogę podlecieć tylko dajcie znać na PW jak bedzie coś ustalone :)
też jestem chętny jak coś :)
Dopisujcie sie do listy, bedzie widac kto chetny i czy jest sens sie zlatywac :)
[QUOTE=johnny11fingers;431475]Jak najbardziej, w przyszły weekend?
1. Johnny
2. Antykk
w ten weekend jestem bez auta bo lakiernik zajmuje się tylną klapą :) w następny weekend jak najbardziej
1. Johnny
2. Antykk
3. freerider
To moze przełożymy ten spot na przeszły tydzeń?
Panowie!
Poszukuje auta E38 ładnego, nie ujmując nikomu ale stanem wizualnym dorównującemu mojemu. Na ładnej feldze. Do sesji zdjęciowej z moją 7er. Najchętniej czarna.
Pisać PW jak coś :)
Może moja się nada? :) kiedy następny spot? Podjechalbym chętnie :)
Proponuje najbliższa sobotę co wy na to? Stacja Radegast godz 18.00
Ja się pisze :)
Ja za 2 tygodnie mogę dopiero być na jakimś spocie. Moje BMW jest IN PROGRES :)
W tą sobotę chętnie przyjadę.
Ja też bym się raczej chętnie pojawił
To sie widzimy spot aktualny 18.00 stacja Radegast jak coś to mój tel 509660994
Ja niestety jednak dziś nie dam rady, przepraszam Was bardzo. Na następnym na pewno się pojawię!
Ja będę o 18.30
Kto dziś rozmawiał ze mną na Limanowskiego? :) czarna e38 polify, kierunki przód USA, felgi sloneczka
Nie znam auta, myślałem że tylko ja na USA jeżdżę po Łodzi. Gdyby nie felgi pomyślałbym że ja :)
Ja wczoraj z tobą gadałem . Po spocie doszliśmy do wniosku z Thomsonem ze cieżko jest Lodz rozruszać i uzgodniliśmy ze spoty bedą odbywać sie co dwa tygodnie w czwartek pod magazynem bawełny w manufakturze o 18.00 począwszy od czwartku za dwa tygodnie. Mam nadzieje ze taki termin bedzie wszystkim pasował .
Dokładnie, ewentualnie można pomyśleć o lekko późniejszej godzinie np. o 19. A co do wczorajszego spotu to jak zwykle był udany choć w nielicznym gronie.
A tutaj jeszcze wczorajsza lista obecności :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/800.../845/3evqp.jpg
Przypominam następny spot w najbliższy czwartek 18.00 pod magazym bawełny mam nadzieje ze frekwencja będzie większa niż ostatnio :)
Ja się zjawię.
http://img.tapatalk.com/d/14/06/13/jy7e9ajy.jpg
Spocilismy sie w trójkę . Dzieki za przybycie.
Liczę że następnym razem bedzie wiecej 7er i znajdziecie czas na spotkanie.
Następny spot w czwartek za 2 tygodnie
Hej, mogę się zjawić moją e36?
7er się remontuje ... ;)
Nie ma problemu, ja od jakiegoś czasu przyjeżdżam e39 bo e32 stoi u lakiernika.
Chętnie wpadne, jestem z Kutna, ale LDZ znam jak swoją kieszeń :P chętnie wpadne.
Zapraszamy :)
W najbliższy czwartek spot pod magazynem bawełny manufaktura godzina 18.00 przypominam 😃
Postaram sie tez przybyć w czwartek tym razem, ostatnio niebardzo sie udzielałem niestety... Lista?
Lista obecności :
1. Antykk
Ja przyjadę, niestety znowu e39.
Lista obecności :
1. Antykk
2. Tompson
E39 tez beamer. Ja na 80% postaram sie przyjsc, moze zgarne kolegę e28 no i sprobuje sie skontaktować z tym magikiem od e9 z jakiegos dawnego zlotu.
1. Antykk
2. Tompson
3. Johnny (80% - postaram sie)