No to teraz pare fotek by sie przydało
Wersja do druku
No to teraz pare fotek by sie przydało
wkoncu :) gratulacje Miro!!! Widać po vin ze wyposażenie jest oki :)
Wreszcie ;) Zobaczymy jak to wygląda ;) Aha i piwko już nie pamiętam dla kogo tu cytuję " dla ludzi co szukają 10 letniego auta z miernikiem '' ;)
Ta co kupiłeś była przerabiana w tym temacie?
Dokladnie widzialem co napisales- dlatego odpowiedzialem pytaniem: czy oczekujesz filantropii ASO czyli zakupu za 38 i sprzedazy z gwarancja po nizszej cenie (20tys)?
22 kola o ktore ich podejrzewasz ze ewentualnie dorzuca do ceny robiac owy "numer" o ktorym pisales, niekoniecznie wystarczy na naprawy gwarancyjne E65 przez rok - wiec to zaden grubszy walek :)
M.in z tego powodu w niemczech uzywane E65 praktycznie nie sa sprzedawane przez ASO dla osob prywatnych.
P.s: sam pisales o cenach a teraz Cie to irytuje...??
Nie nie,absolutnie. To auto to czysty przypadek. Foty dam w sobote lub niedziele.
Jakub Co do miernika to mam schizę na tym punkcie. Wklejam Ci linka gdzie pracuję a sam zrozumiesz http://www.gakra.pl/
Ja też mam taką nadzieję. :) Nawet udostępnię BMW do ponownego pomiaru kontrolnego :)
Więc nadszedł czas (czyt. znalazłem trochę czasu) i chciałbym się pochwalić moją nową BMWicą
Fotki w linku do naszej galerii. http://7er.pl/album.php?albumid=414&attachmentid=6275
Ladnie sie prezentuje, ogolnie wnetrza w e65 nie lubie, ale w tej konfiguracji trafia w moj gust :p Gratuluje
Nie mogę się powstrzymać żeby to napisać : ja mam totalnego golasa, a miro ma wyposażenie ok- pomijam, że ja mam kilka rzeczy, których Miro nie ma, a Miro ma komforty i rolety, których ja nie mam. Zastanów się jakie w końcu wyposażenie jest ok kolego albo nie bądź uszczypliwy ;) Pozdrawiam . Zaznaczam, że nie chciałem nikogo obrazić i tylko chciałem podsumować ten "mini wątek wyposażenia".
Miro bardzo ladne auto :) Gratuluje :)
HA HA HA
Gratki Miro :third: ładne autko
Ale dla uściślenia - masz total golasa :cool: - wybacz że to napisałem (bez urazy) i jak dla kogoś to jest dobre wyposażenie to wybaczcie ale - nie mam pytań :fear:
choć mogły być fotele grzane, na szczęście jest to do zrobienia tylko znów nakłady :/
Dzięki koledzy. Adasio ja sie na pewno nie urażam ani nie obrażam. Co do foteli grzanych hmm no cóż Auto jak wszyscy mogli przeczytać jest z Itali. Tam bardziej klima jest potrzebna niż grzanie dupki. Mnie cieszy to ze ma 170 tysiaków ori nalotu,100% piękny, bez rysek i wgniotek lakier (niemożliwe co?) a jak patrzę na to jej wyposażenie to dla mnie to jest mega wypas. Mi nic więcej do szczęścia nie trzeba a powiem nawet ,że i tak za dużo jak dla mnie. Musik gra naprawde ekstra,cisza w aucie,luksus eehhhh coś pięknego. Życzę sobie i Wam oczywiscie też bezawaryjności i szerokości oraz wszystkim życze zdrowia. Wszystkim którzy mnie tu wspierali ,pomagali itd Zdrówka raz jeszcze bo to jest mega najważniejsze.
Ładne, zadbane auto. Oby jeździło i służyło Ci jak najdłużej:)
jak już wypominasz co Miro ma czego ty nie masz to chyba zapomniałeś o ważnej opcji ( jak dla mnie cisza w środku) oszklenie Climacomfort :P , fakt nie zauważyłem (mój błąd) ze Miro nie ma wentyli oraz Logica dlatego napisałem ze wyposażenie jest oki :) szczerze to w każdej 7er czegoś brakuje ;) ale jak napisał Adasio mozna pomału dokładać
ja nie mam pytań, ze ktoś chce za przedliftowego Longa bez komfortów z tyłu i szyb climocomfort taką kasę :P ( bez urazy) Adasio jak juz napisałeś taka cena bo wiesz co masz :) )
Każdy chce tyle ile chce i każdy ma do tego prawo
ale jeśli dla Ciebie auto kolegi miro jest z wyposażenia OK, to wybacz ale nie mamy o czym dyskutować i popieram Smoka w całej rozciągłości PRZYPIERDALASZ się ostatnio do wszystkich, więc odbij ode mnie raz na zawsze OK bo serio nie mam chęci z Tobą dyskutować,
bo jak ja miałem e65 to grzecznie dzwoniłeś i pytałeś co i jak jak chciałes kupić i gadaliśmy przez 30 min jak nie więcej parę razy a teraz wielce udajesz bóg wie kogo i do każdego się przyczepiasz więc sobie daj chłopak na luz
Adasio czytaj ze zrozumieniem :) wyżej napisałem ze popełniłem błąd :) za szybko przejrzałem vin. JA się przy........m do wszystkich?? hmmmmmm nie wydaje mi się, moze byłem uszczypliwy w stosunku do dwóch osób z powodu tego ile chcą za swoje auto :) ( do Ciebie i Smoka ) ponieważ wiem jaka są realia w POlsce :) Ale nie ma o czym dyskutować tak jak napisałeś " Każdy chce tyle ile chce i każdy ma do tego prawo" Wiem ze dzwoniłem do Ciebie i za to CI dziękuje :)
Dzięki wielkie,naprawdę.
Chłopaki nie ma się co kłócić, bo nie ma o co. O logic7 ,w którym się coś musi obowiązkowo zepsuć. Dajcie spokój. Wg. mnie poczytajcie sobie jak e65 mogło być wyposażone. Ile tam jest możliwych opcji a sami stwierdzicie ze wszyscy mamy golasy ;)
Dobrze widzę, że fura idzie pod młotek?
http://otomoto.pl/bmw-745-bez-negocj...C31081424.html
-Nie no ,że sie najeździłem ale przejechałem się ostatnio Hummerem H2 no i praktycznie nie ma co więcej pisać. To jest jak zaraza. Autka mojego obecnego oczywiście za jakieś psie pieniądze na szybko nie oddam. Ja nie mam na pewno żadnego ciśnienia ani na sprzedaż , ani na kupno.
Moja BMW jest piękna itd. itd. Narazie ja sobie nią jeżdżę. Jak ktoś ją doceni to może ją kupić. No to tyle. W życiu liczą się tylko chwile. Po prostu jest za krótkie.
P.S. Chciałem dodać ogłoszenie w naszych forumowych ogłoszeniach ,no ale nie mogę bo jest na otomoto a nie na allegro a tel. stacjonarnego nie posiadam. Ja zawsze wystawiam na otomoto a ni allegro bo jest to po prostu korzystniejsze.
Miro nie wiem czy to jest słuszny wybór ja miałem jankesa przez cztery lata też w jednej chwili się w nim zakochałem. Ale z czasem jednak doszedłem że Europa to jednak Europa. Jankesi mimo wszystko muszą wiele się nauczyć od nas Europejczyków jeśli chodzi o produkcję samochodów ich samochody są dość słabe jak na nasze warunki mają kiepskie zawieszenia a dostępność części do nich jest niby spora lecz to wszystko tanie Chińskie podróbki bardzo kiepskiej jakości. Kolejna sprawa np. skóra jaka się w tych autach w większości znajduje to jest skóra z plastykowej świni :) Kiedyś jeden z moich kolegów który też miał jankesa powiedział takie powiedzenie samochody samochodami ale mimo wszystko to jest taka PAPIEROWA AMERYKA i ja osobiście podzielam jego zdanie. A moja choroba na jankesa to był Chrysler Pacifica z napędem AWD.
A główna wada amerykańskich samochodów to bardzo słabe hamulce nazwał bym je spowalniaczami. Jeśli ty masz okazję tym Hummerem to proponuję wyjedź na trasę i zrób kilka ostrych hamowań to sam zrozumiesz o czym piszę.
Mimo pozorów wielkości H2 w zderzeniu ze starą poczciwą omegą rozpada sie na części pierwsze... Hummery po H1 się zakończyły
Miałem już do czynienia z ameryką i wiem o czym piszesz tedi. Trzy lata temu miałem Jeepa grand cherokee tylko z 1998 roku czyli ZJ. Fajne auto. Naprawdę ,tylko trzeba czuć też ten klimat. Hummer mną wstrząsną mocno,no a jak nie wyjdzie to może takie coś http://allegro.pl/show_item.php?item=3639682798. Marzenia staram się swoje spełniać i tyle. Jedno wiem na pewno ,że jeszcze kupie sobie napewno BMW M3 w modelu E46 (czyli ostatnia prawdziwa trójka) a potem moje największe marzenie BMW 850. Jak kupię E31 to już wtedy moje wszystkie marzenia związane z motoryzacją zostaną spełnione. Z przykrością stwierdzam ,że F01 ,F10 itd chyba mnie nigdy już nie będą interesowały,ponieważ to juz nie jest to co ja kocham. To niestety dla mnie są chińskie zabawki nafaszerowane elektroniką totalnie pozbawione duszy,której zresztą ciężko się doszukać już nawet w E65. Ostatnia 7 to e38 która miała duszę. O E32 nie wspomnę. To była miłośc mojego życia. No przykro ,ale niestety w tym kierunku ten świat zmierza.
Miro no to ok czyli temat nie jest ci obcy i wiesz na co się porywasz. Dodam tylko jeszcze jedno i to tyczy się prawie wszystkich samochodów z za dużej wody. Mianowicie trzeba dbać i chuchać na to by nie cisnąć ich zbyt mocno w trasie bo ASB można przegrzać i po zamiatane, bo w tych samochodach jeśli w ogóle jest to bardzo mała chłodnica ASB i można ją zagotować. No ale wiadomo każdy z nas kupuje to co mu najbardziej się podoba i zadawala w tym przypadku ciebie bo to będzie twój samochód marzeń jak piszesz.
Ja tam mimo wszystko sprzedałem mojego przed lifta 745 i przesiadłem się na po lifcie 750 i jestem super wniebowzięty.
No miro - rozmiar ma znaczenie hahahahha
HUMMER mega bryka ale co do komfortu to 7er nie przebije na pewno
szkoda ze tak szybko kończysz przygodę z e65
Wklej zdjęcia tego yankesa z chęcią go obadam
Adasio jeszcze nic nie kończę. Sam wiesz ,że w Polsce cieżko sprzedać takie autko jak E65. To kupuje człowiek który chce mieć takie, tylko takie i żadne inne, tylko E65. To może potrwać tydzień a może być pół roku albo jeszcze lepiej,chociaż jak z doświadczenia wiem jak jest "bawarka" czysta i zadbana to adoratora szybko znajduje. Ja myślę ,że moją jak ktoś przyjedzie oglądać z zamiarem kupna to już nią bedzie wracał do domu.
Hummer którym jechałem to nowy nabytek mojego kolegi. Jak ja sprzedam BMW to coś wtedy dopiero będę organizował ,tak więc sam rozumiesz ,że fotek na razie nie będzie hehe
Widać, że nie siedziałeś w f01/f02. Polecam siąść, przejechać się kilkaset kilometrów. A potem komentować. A nie tylko po zdjęciach z sieci oceniać.
Co do sprzedaży to moja poszła za 68000, 745i z tego roku i tym wyposażeniem za 43000 niestety nie sprzedasz. W Niemczech za 50000 już można kupić 750i z monitorami, lodówkami i innymi bajerami.
Taak, już 2tyg temu. Nie ma gdzie pokazać czegokolwiek bo nie ma działu galerii aut;(
no jak w swoim temacie powitalnym wklejaj zdjęcia
jak dział xdrive?
kupiłeś to co najlepsze widzę napęd na 4 i long - GRATKI
Zakładaj nowy temat w dziale witam albo odszukaj swój powitalny post i tam wstawiaj foto ;)-POZAZDROŚCIĆ ;)
Postaram się coś wrzucić tylko jakieś fotki ogarne..
Tak, 750Li xdrive. Co do napędu to tak naprawdę na razie go w ogóle nie poczułem, bo nie było gdzie. Sucho, śniegu nie ma. Okaże się przy pierwszych śniegach. Co do samego auta to na plus kilka bajerów których nie miałem w e65. Komfort jazdy ciut wyższy ale bez dużej róźnicy.