Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Wersja do druku
Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Tylko czekac kiedy przerzuci się na e65/66 ;)
800 19:46:07
nawet jak przyjedzies
800 19:46:08
to ja ci w********
800 19:46:19
cynk do kolesszków
i lezysz
smieciu
800 19:46:22
BMW E32 750
Ja 19:46:30
najgorszy frajer sie kolegami obstawia
Bez kitu trzeba zrobic z nim porządek bo już mnie zaczyna irytować jego podejscie
Chłopaki ciesze się, że założył drugie konto sprawa wylądowała na policji opisane jest co robił podane są dwa konta na nk prawdziwe i sfałszowane, posługiwanie się czyimiś zdjęciami pisząc że są jego, Jutro będą składane dalsze zeznania i zbieranie dowodów obciążających których zresztą u nas na forum już trochę jest po czym rozpocznie się postępowanie karne przeciwko temu typowi jego tożsamość jest już znana reszta to już drobnostka, trolować w necie można ale do czasu a gość przebrał miare z podszywaniem się i się doigra.
:cheer2::peace:
Mimo, że mój kolega łukasz nie jest już członkiem 7er to nikt by sobie na jego miejscu nie pozwolił żeby ktoś się pod niego podszywał. A Gość po prostu się nie cacka pojechał na komende i sprawę zgłosił. Dojście po IP nie powinno stanowić problemu tym bardziej że mamy konto na nk nawet jeśli nie prawdziwe to Adresy IP różnych loginów doprowadzą do tej osoby.
A ja jestem bardzo ciekawy zakończenia całej tej historii, bo jak by nie było to najprawdopodobniej i ja miałem to szczęście być na celowniku tego dzieciaka :)
Swoje konto usunął ale przewidziałem to i strony wraz z zawartością dokładnie zapisałem na komputerze, ja byłem też w to wmieszany więc chętnie zebrałem dowody które dam Łukaszowi a on przekaże je jutro w odpowiednie miejsce :)
no i brawo panowie,trzeba wyrwać chwasta ;)!!
Pytań nasuwa się kilka, kto spłodził takiego dzieciaka z gimbazy...
Przecież to co gość robi, to jest niesmaczne.
Takiemu wpi**dolić - to kara ułaskawienia.
Ale dobrze, że chłopaczyna zakończy swoje śmieszne i niesmaczne, podszywanie się pod poważne osoby.
Panowie proszę o powstrzymanie sie od gróżb karalnych.
dla chłopaka takie banialuki mają wartość terapeutyczną a wy mu terapie psujecie:D ja też chciałbym mieć znowu Ferrari...bo już raz kiedyś chciałem :smile:
Jednym tchem przeczytałem ten temat... normalnie jak dobry film akcji z psycholem w roli głównej.
Beret zryty..
A więc potrzeba tylko aktorów dobrać, znaleźć reżysera i na festiwal do Gdyni ;)
Uspokoił się :D
Chciał chłopak zabłysnąć... myślał że jak się powoła na 7er.pl i że długo i zasłużony i dużo kolegów i .....
a tu klops bo trafił na starego kompana - nie dziwię się że młodemu puściły nerwy, skoro od ręki został w pełni :angry:zdemaskowany.
Tylko czy wyciągnie z tego jakieś miarodajne wnioski
W głowie mi się nie mieści , że byle jakiś chłystek może narobić takiego zamieszania. Co do wyciągnięcia wniosków to niestety ale szczerze wątpię. Niestety ale i takie wynalazki chodzą po tym świecie.
Ja myśle ze w końcu dotarło, jak nie to podejme następne kroki :)
Również przeczytałem cały temat z ciekawości. "Prawdziwy fanatyk" E32 750 :D Do czego to doszło, żeby przy sprzedaży auta trafić na takiego psychola. Gdybym miał takie właśnie jego uwielbione auto to mógłbym mu zaporponować przejażdzkę w moim aucie, ale w bagażniku i wiadomo gdzie :P Jeszcze idiota zasłania się kumplami, zaprasza na Pragę gdzie pewnie nigdy nie był i nie będzie, a na dodatek jeszcze z ŁKS-u
Troszkę odgrzeję.
Tego typu ludzie są zbyt twardogłowi żeby przebić się do nich na odległość.
Jak widać, kolega nie przejmuje się zbytnio i niedalej jak tydzień temu dodał komentarz pod FILMEM z GF2012 na temat jego auta prezentowanego w 3:12 filmu. Komentarz użytkownika norbi123ify.
Chyba upodobał sobie auto kivi - współczuję "popularności" kivi.
Jego komentarz z tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=4KGvri_qWjA
norbi123ify:Jestem Fanem BMW, zdecydowanie e23 to autko swego czasu, drogie i prestiżowe z turbo i prawdziwe drewne to były rarytasy.Na zamówienie mogłeś dostać skóry, elektryke z podgrzewaną podłogą. Fakt auto stoi na allegro troche czasu, byłem , widziałem miałem ochote na takie cacko, ale powiedziałem sobie że nie, kiedy ujrzyłem Czarne e32 750i które zrobiło dla mnie wielkie wrażenie. Mam 750 e32 i nie zamienie go za nic ! Pozdrawiam fanatyków BMW, e23 godne uwagi ;)
Bo to jest FANATYK, a nie fan ani tym bardziej miłośnik.
wyslijcie mi dane tego chłopaczka na PW bo mi sie nudzi a z Łodzi jestem to go znajde i obczaje te jego e32
w jakims tam temacie zapraszał na ul. potza, nie wiem po co bo tam nie ma zadnych kamienic ale jutro tam podjade
bo on mieszka w jakiejs typowej Lodzkiej meliniarskiej kamienicy, widac na niektorych fotkach i filmach na YT
zreszta to typowy łodzki dres typu limanka ŁKS PANY itp
kurde chyba każde forum internetowe ma swojego własnego psychopatę... albo kilku (dziesięciu) :D
Darkman dostajesz złotą łopatę za odkopanie kolejnego tematu :D :p
potem do mnie przywieźć :D
na prośbę (...) z innego forum wrzucam link do poczynań norbiego http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...8618&start=120
Uparty koleś - to tylko dowód jak gość ma zrytą psychę...
Hahaha miał sekwencje na blosie :D
Edit: podam kolejne najlepsze teksty nobiego
Ja skończyłem szkołe samochodową kolego, wiem co pisze.
Jest przeszkoda, że szybko jeżdzić na gazie w V12 nie będziesz mógł, bo ci wystrzeli odma. :D Ale widać że tobie to ciężko zrozumieć.
Przecierz, gazu i tak nie założysz, bo jak pojawi się kłopot z umocowaniem danej części, to odpuścisz :D
Gaz prinsa zakładaj, jest to specialny przystosowany do silników BMW.
Powiem tak, jakbyś się nieco znał w tym temacie, to byś wiedział o co chodzi, zresztą ci napisałem że blos to dodatek do sekwenci, który zmiejsza wilgoć na sondzie, a w Prinsie masz wszystko co jest możliwe, i to jest specialny do takich silników, zresztą montują go nawet w E66.
Hahah debilu nie wrzucisz jednego parownika bo gaz nie obsłuży tego, i przędzieć zepsuje ci się reduktor :duh: :duh:
długo się trzymał, a wpadł przez przypadek
Norbi znów atakuje :P
Wiadomość na YT z 02.07
E32 735iAL
Fajne zakwasy, wywijasz na 7er, jak chcesz zobaczyć, mój rarytas, to zapraszam http://imageshack.us/v_images.php
tym razem moje zdięcia :)
Zrób coś z tą nagrywarką, bo srać się chce ...
norbi_1221
Wysłana do: KaczyDJ
i wcześniejszy nawiedzony koment :P
Komentarz do Twojego filmu: BMW E32 735iAL spotkanie oględziny,ogólny przegląd.
Tak zkatowanego 7er nie widziałem : O W Polsce tak się jeżdzi .
Jestem właścicielem e32 750i jak coś :)
że mu się chce wogóle tak siedzieć na tym kompie i komentować albo wynajdywać jakieś kolejne głupoty. Link oczywiście nie działa bo rarytasy norbiego istnieją w wyimaginowanym świecie, miałem nic nie robić ale zaczeło mi sie chcieć śmiać i to wstawiam ;P
Kaczy to kiedy lecisz do Łodzi do Norbiego zamontować gaz do R6 z sześcioma parownikami, oczywiście sekwencja z blosem :D :D hahaha ale pajac... ;)
Pewnie nigdy :D
Siemka . Ostatnio tel leszcz skomentował mój link na youtube ubliżając mi ;) oczywiście usunałem komenta a wysłałem mu PW .
Ps. to konto na imageshack to jest moje ;)
Bydle z niego :D
http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopi...949b6d33dfdcb0
Powoli przestaje ogarniać kolo już osiągnął maks level imaginacji, na podstawie czyichś zdjęć podpisuje je w sposób: zrobiłem porządki tak wygląda moja babcia albo czekają mnie poprawki lakiernicze :D
Kubosh a czyje wkoncu jest to 750 z tematu który podałeś, bo norbi podsyła też filmik z prezentacją owego 750