Nie dostaniesz żadnej odp. Kiedyś jak wysyłałeś zapytanie to odp. dostawałeś w bardzo szybkim czasie , teraz jak widać tak jak napisałeś 'wolna amerykanka'
Wersja do druku
Nie dostaniesz żadnej odp. Kiedyś jak wysyłałeś zapytanie to odp. dostawałeś w bardzo szybkim czasie , teraz jak widać tak jak napisałeś 'wolna amerykanka'
Sebek ma racje : żadne brewki , kolorowe grille czy inne dziadostwa. Ja mam fabrycznie obnizone auto i przyciemniane szyby. Do tego felgi 20 ładne i auto jak postawie przy ,,zwyklej'' e65 wyglada jak polonez do malucha. W tym aucie sie tuningu optycznego raczej nie stosuje, a broń boże jakieś wydechy brzęczące czy tego typu rzeczy...A jak ktos szuka auta do tuningu to niech kupi 15letnią 3ke i wklada pieniachy , bo w 7mce nawet nie wypada...
Riki co ty chlopie gadasz . Nie jest nigdzie napisane jakie auta mozna tuningowac a jakie nie . Jak ktos ma ochote i pieniadze to niech sobie tunonguje , jak sie komu podoba . Tym bardziej co ladne dla jednego nie koniecznie tez jest ladne dla 2 giego .
Kwestia gustu. To tak jakbys w Ferrari chcial wrzucic jakieś brewki...no prosze ja Ciebie. Są auta ,ktorych sie nie powinno ,,dotykac'' bo one maja takie byc jak wyjechaly z fabryki i e65 jest jednym z nich. No chyba ,ze ktos ma wersje przedliftowa , to jak wymieni przod na poliftowa to nikt nie bedzie narzekał , bo ten z przed liftu to dowcip jest konkretny:D Jeden lubi rybki, inny woli cip...
A to ,ze tytul tego tematu jest Tuning optyczny e65 2001-2005, a gosciu wkleja foty z tuningiem wersji 2006-2008 to juz nie mam zadnych pytan
Mi tam sie bardziej podoba przód przed lifta niż po lifta. Do tego dokładam zderzak ac schnitzer, dokładkę Hamanna albo pakiet walda i mamy mistrzowski przód ;)!!
tak mi sie marzy, może kiedyś ;)
Riki w kanonach forum owych juz twoje auto to wies tuning bo masz szyby przyciemnione " w takim aucie jak e65 nie przystoi przyciemniac szyb "
Przy kolorach innych jak czarne w pelni sie z tym zgadzam , bo to źle wyglada, ale u mnie w czarnuli dodaje to uroku akurat :) jak pisalem wczesniej ,jest to tylko kwestia gustu . Najwieksza wies to jest wymienic sobie tylne lampy na białe i doczepianie nakladki na wydech...
Ja miałem oryginalnie przyciemniony tył, więc przyciemniłel przednie w takim samym odcieniu.
http://s4.ifotos.pl/mini/e65-alpin_npqshpr.jpg
Fajna Twoja betka, numer 750 z tyłu sieje postach jednak:D Ja mialem z tylu bardzo ciemne przyciemniane i przod lekko juz fabrycznie , tak samo jak obnizenie , sportowa kierownice i czarna podsufitke. nie mam i nie mialem za to rolet na tylneych bocznych szybach , ale jakos mi to nawet na plus
Podbijam temat :)
Jakieś ciekawe pomysły zrodziły się po roku absencji tematu?
Mam parę pytań odnośnie upiększenie (według mojej opinii e65)
Jak wygląda obniżanie auta z EDC, DD i nivo? Sprężyny są tylko z przodu, a tył trzeba wyrównać komputerem na nivo? Nie chcę zejść nisko. Max 25mm i jakie sprężyny - producent wybrać.
Czy ktoś wyciągał na wierzch wydech w e65 na dwie strony? Jak patrzyliśmy z mechanikiem pod auto to jest za mało miejsca żeby bezpiecznie puścić rurę na prawą stronę między kołem zapasowym a zderzakiem.
chodzi mi o zrobienie czegoś takiego
Ogólnie w planach mam założenie cutoutów ale fajnie jakby tył też do tego wyglądał.
ogólnie to najbardziej widzałbym zderzak tylni w stylu priora:ale przetłoczenia z boku są wsiowe :( Taki zderzak można za 1k dorwać, myślicie że plastikarz wyrównałby to wcięcie dolne?
A właśnie czy gdzieś dorwę mocniejsze żarówki do ringów, ale żeby były żółte, tak jak jest ori, tylko żeby było to widać w dzień?
Brak praw do zdjęć!
Wydechy podwójne z tyłu dla mnie OK
Ale już ten zderzak tył - dla mnie masakra
Co do żarówek to tylko ori - nic innego nie bedzie lepiej świeciło, a nawet jak bedzie to na krótko i będzie wywalało bład
Większa moc żarówki to więcej ciepła.
Są halogeniki 21W, które pasowałyby w miejsce seryjnych, ale ilość ciepła będzie sporo większa i za chwilę światłowód może się stopić(w e90 wymieniałem lampę z tego powodu, ktoś nie założył ori szkiełka między żarówkę a światłowód i wytopiło jego początek.
Jak dla mnie najlepszym wyjściem byłoby rozebrać lampę, wywalić te dziadowskie światłowody i wstawić ringi SMD II, oraz wyłączyć sprawdzanie żarówek postojowych.
Ringi smd są też w kolorze bursztynowym, wygląda to podobnie jak fabryka, a świeci mocniej.
@Cursor
Jezeli masz sposob na sciagniecie bezinwazyjnie szkla z lampy od e65 to sie nim prosze podziel
Sprawdzonego sposobu nie mam. Jedyne co bym próbował to:
http://www.youtube.com/watch?v=9itQRr8ks9I