z 211 300HP za pomoca użwyanego kompresa z dupy wziętego bez ic ???? szansze marne do tego na ładowaniu 0,4-0,5 liczysz na 50% mocy??? 250-270 to chyba bardziej realne
Wersja do druku
z 211 300HP za pomoca użwyanego kompresa z dupy wziętego bez ic ???? szansze marne do tego na ładowaniu 0,4-0,5 liczysz na 50% mocy??? 250-270 to chyba bardziej realne
Narazie tak tylko pisze nie wiem czy będę wogóle go zakładał.
Tuczi nie wyciągaj spraw przedawnionych. Swoją drogą jeden kompresor w garażu mam ale do motoru :P miałem go w skuterze kompresor dziwnej firmy BUSCH zrobie mu zdjęcie później
Ale jaja :dirol:
Jak berety. Śmiejcie się śmiejcie wiem że to pomaga :P trzeba czasem sie z kogoś pośmiać.:p
Maniac ja mam tylko prośbę abyś nakręcił filmik i żeby tą prędkość pokazywał GPS, tylko tyle...
obserwując ten temat zakładany przez byłego forumowicza po niektórych wypowiedziach mogę śmiało stwierdzić że inni forumowicze mają takie samo podejście do życia jak kolega który ten wątek zakładał,pewnie Jarek88 też znajdzie tu dużo podobieństwa w wypowiedziach które są łudząco podobne do wypowiedzi Matisa :) tylko co to komu daje i jak taka twórczość się rodzi jest zagadką niezbadaną... :)