Gratulacje dla zwycięzców konkursu.Wielkie dzięki dla wszystkich którzy głosowali na moją fotkę nr26.Pozdrawiam serdecznie!
Wersja do druku
Gratulacje dla zwycięzców konkursu.Wielkie dzięki dla wszystkich którzy głosowali na moją fotkę nr26.Pozdrawiam serdecznie!
że moja 18 nie weszła. Ale dziękuję wszystkim, którzy oddali swój głos. A propo`s krytyki - tak, jest zrobiona w PS ale taki miał być zamiar. Pierwszy raz wysłałem do kalendarza foto - może następnym razem będzie lepiej. :(
Senna - mistrzu! - Gratki! 3 raz z rzędu..no no...
Ps.
jestem megazadowolony z mozajki styczniowej ! choćby dla tego warto brać udział w tej zabawie...
Dzięki Panowie! - gwoździk w ścianie już czeka.
Czy już wszyscy zainteresowani zamówili kalendarze ??
Wojtku myślę, że już powoli trzeba kończyć zamówienia :) dajmy czas do niedzieli i niech to będzie znowu limitowany kalendarz bez możliwości ponownego druku.
154 głosowało, a zamówiło .... 30% ?
Ja jeszcze dzis zamowie 1 sztuke.
ja zamawiam 3 sztuki, ino narazie nie moge przelewu zrobić. ale jeszcze ze dwa dni i ogarne to.
ja sie pytam kto zamówił 3 sztuki????
no kto???
tylko wujek Hugo:D:D:D
może jakaś zniżka?????? :)
czy ktoś (np. Wojtek :D ) może zdradzić komu jaki miesiac przypadnie?
tylko błagam... nie chodzi mi o styczeń i grudzień :D:D
ciekawosć mnie zżera normalnie....
tyz piknie. :D:D
taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje! dziękuje.
hej. a ja też ogarnełam jeden kalendarzyk, ale jak 100% blondi kalendarzyk w koszyku był, jakiś nr konta też był .ale się zmył:(
ktoś podpowie na jakie konto wysłać kaskę :)
...a no i nie podawajcie swoich nr kont HI HI
pozdrawiam
blondi
Mniej więcej lutowa kartka z naszego kalendarza będzie wyglądała tak:
Czyżby prezent urodzinowy ?
:medit:
Kolorystyka mi baaaaardzo odpowiada :)
i nową rejestrację dostałem :]
skoro tak wygląda luty... to jak będzie wyglądać marzec!!!!?!?!?? :D:D:D
Piękny Luty - Senna! i piękny Styczeń! Ehhhh.... cały kalendarz piękny!
Cierpliwości, a gdzie niespodzianka przy rozpakowywaniu przesyłki :)
Gdzieś widziałem link do listy wpłat, ale nie mogę go teraz znaleźć, mogę go prosić?
Dwa tematy niżej, ale tak dla pewności to tu: http://7er.pl/showthread.php/19852-P...KALENDARZ-2012
gdzie sa nasze wygrane gadzety? chociaz chcialbym zdjecie zobaczyc bo ciekawy jestem jak cholera:-)
Szczurek dzwoniłeś że w piątek podjedziesz do mnie....co mam iść na poczte aby paczkę wysłać 2 skrzyżowania ode mnie? :faint:
no kalendarzyk jest zaje.. fajny. Miejsce przyszykowane, gwozdzik wbity juz czeka na zwienczenie.
tomek podjade do ciebie do pracy jutro :-) mam nadzieje ze sie wyrobie