Dokładnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Ten filmik kompletnie mnie przekonał co do F01
Wersja do druku
Dokładnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Ten filmik kompletnie mnie przekonał co do F01
Na tym filmie wygląda przepiękne :) hmm czyżby nowa gama kolorów ?Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Kompletnie mi sie nie podoba :|
E38 (np. z 2001r.) ma swoj super styl. Dluga, szeroka oraz dosyc niska limuzyna ma styl "gangsterski"? Wydaje mi sie, ze tak.
Niestety, ale nowe 7-ki nie maja juz owego stylu - choc powiem, ze sa napewno cudem techniki oraz nowoczesnej mechanizacji :) Napewno znajdzie wielu zwolennikow, jak i przeciwnikow.
PS. Ciekawe jaka bedzie cena nowej 7-ki :P
w tym temacie jest podana cena...Cytat:
Zamieszczone przez Karol_ZKS
a tutaj wiecej zdjec...ja sadze ze te BMW jest bardzo ladne
http://moto.pl/MotoPL/51,90141,5435613.html?i=34
Obejrzałem zdjęcia i filmiki... długo się zastanawiałem... i stwierdziłem, że nowy 7er mi się podoba. :D Kozacka jest i bardzo chętnie bym sobie taką sprawił ;)
Filmik jest genialny :) Gasper - no widzisz, najpierw trzeba się zastanowić, żeby stwierdzić że auto się podoba, czyli nie chwyta za serce :D
nie wiem, mogło być zawsze gorzej. Ale myślałem, że będzie lepiej. Ale przyznam, że bardziej już mi się podobało e65 po liftingu.
Moim zdaniem te lampy rodem z e60 nie pasują do tego wielkiego grilla. Ale ogólnie gdyby jakiś inny przedni spoiler czy jakaś może dokładka to raczej by mi się podobało.
Gdybym za 10 lat stał przed wyborem zakupu Bmw fe01, Mercedes W221 czy Audi D3 to wybrał bym bez zastanowienia bmw
Całkiem ładne autko. Może się podobać lub nie. Po prostu jest nowoczesne ale i tak nie jest przesadzone z nowoczesnoscią jak to mam miejsce w niektórych innych markach. Jeśli chodzi natomiast o zastosowane technologie to co tu dużo gadać :) Po prostu szczyt.
Myślę że będzie można ją spokojnie nabyć za kilka lat i z dumą się nią poruszać tak jak e38 :)
Silniki super, wygląd wnętrza super - jeżeli chodzi o zewnętrzny hmm to potrzebowałem kilku dni aby dojśc do tego że jest naprawde ok i na pewno z biege czasu będzie mi się jeszcze bardziej podobać. Do E65 aby sie przyzwyczaić i móc powiedzieć że chce taką potrzebowałem hmm ok 4 lat :)
HAHA! :D
Dzisiaj w Berlinie widziałem zamaskowaną nową 7er na monachijskich blachach. Jakiś facet z babeczką jechali przez miasto. Nie zdążyłem wyciągnąć aparatu z wrażenia. Czarna, matowa i duża. Starannie pochowali charakterystyczne dla nowego modelu lampy i nerki, a linia boczna przypominała trochę e65. :hihi:
im dłużej patrzę na to auto tym bardziej przekonuje się do tego że nie mogę na nią dłużej patrzeć gdyż jeszcze coś mi odbije i np sprzedam dom, kupie sobie taką 750il lub 760il i będę mieszkał w aucie :D
i nie mogę się doczekać co zrobi z tym autem alpina :D
pozdr.
aha i pytanie do władz forum
kiedy powstanie osobny dział f01 ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=goCq5Vbr9mQ&NR=1 gdyby tak wygladala now 7 to juz zaczynalbym na nia zbierac. ale prawda i rzeczywistosc jest inna i zrobili lift e65 zostaje czekac nastepnych kilka lat na nowa 7 i miejmy nadzieje ze w koncu cos ladnego stworza
Wiesz może jak wypuszczą CSa to będzie to alternatywa dla tych dla których nowa 7 jest za spokojna :)
i według mnie to dobre rozwiązanie :)
pozdr.