I jeszcze mała dygresja. dowiedziałam sie dzis ze mam nic nie warte auto :( ale poprawilismy sobie humorki nowymi lampami na tył: diodowe :D :D :D
Wersja do druku
I jeszcze mała dygresja. dowiedziałam sie dzis ze mam nic nie warte auto :( ale poprawilismy sobie humorki nowymi lampami na tył: diodowe :D :D :D
Hehe :D dzieki, ale jak juz to zimne mleko :DCytat:
Zamieszczone przez casi123
No o tym że nie zajechałeś swoją miłością do Wawki, a o czym heheh ;)Cytat:
Zamieszczone przez MiBhell
1. od kogo się tego dowiedziałaś? :)Cytat:
2. zapodaj foty lampek, niejeden raz padało na Forum pytanie jak to wygląda
Augustów jest ciekawy i tani albo coś bliżej stolicy :)[/quote]
Augustów super sprawa, często tam bywam u rodzinki :D
Tylko może jak zrobi się już naprawdę ciepło, żeby można było się trochę pochlapać w jeziorku ;) Na taki wyjazd bym się pisał :)
@MICHAL_5000- dzis mielismy wycene szkody(otarcie w Wa-wie).Wycena przyzwoita lecz z tytułu amortyzacji(auto powyzej 10 lat) Hestia potraca 70% kwoty.Pozostale "az 30%" jest dla nas.Gdybysmy mieli nowe Tico dostalibysmy wiecej kasy.
fotki zrobie po zrobieniu auta ale jak dla mnie sa fajowe! :D :D :D
Az 70% ?? Mi potracili za amortyzacje rowno 50%, a nasze fury sa w takim samym wieku.Cytat:
Firma firmie nierówna....
wszyscy patrza jak wycenia pzu i wyceniaja wedlug tego mi 12 kwietnia konczy sie ubezpieczenie i chodzac i dowiadujac sie w roznych firmach o kwote ubezpieczenia az mi sie wlos zajezyl ile kosztuje caly pakiet ubezpieczenia dla porownania axa 12 000 warta 5700 pocztowy 4700 (tylko ze kto slyszal o pocztowym) liberty direct 6800 mtu 5800 po uslyszeniu takich kwot opadly mi rece przeciez bez znizek za caly pakiet w compensie zaplacilem 2800 a tu taki skok (teraz najlepsze wykupujac caly pakiet ubezpieczenia w compensie babka ktora mi to zalatwiala nie policzyla oc i rok czasu slownie rok jezdzilem bez oc i teraz cos do smiechu policja trzymala mnie podczas roku trzy razy i nie kapneli sie ze nie mam oc w sumie ja tez o tym nie wiedzialem) ale nareszcie znalazlem w ptu caly pakiet 2200 zl za caly rok. a jezeli chodzi o wycene to w tamtym roku moj samochod byl wart 45 000 a w tym 23 000 50% ceny w dol w ciagu roku. co do jakiegos spotkania to neuf ma racje moze cos w augustowie albo moze w minsku mazowieckim 50 km od warszawy i slowik bylby zadowolony bo z minska do miejsca o ktorym z nim rozmawialem pod maximusem jest okolo 30 km http://www.eholiday.pl/noclegi-7664.html
Augustów super sprawa, często tam bywam u rodzinki :DCytat:
Zamieszczone przez Słowik
Tylko może jak zrobi się już naprawdę ciepło, żeby można było się trochę pochlapać w jeziorku ;) Na taki wyjazd bym się pisał :)[/quote]
no widzisz, byl zlot na zachodzie polski, centralnej czesci to moze cos zrobimy na wschodzie :-) a tak powaznie to gdyby ktos byl chetny na spot czy zlot w okolicach augustowa to prosze o glos, gwarantuje dobra zabawe, augustowskie klimaty :-) cieplą wode i noclek w kwocie okoo 50zl dotego zimne piwko, duzo grila i jeszcze zalatwie jakis zespol aby nam przygrywal (serio, stare kontakty sie jeszcze trzyma) oczywiscie jeszce trzeba troszke poczekac ale pogoda coraz lepsza:-)
http://www.eholiday.pl/meteor/zdjeci...17113_fzi3.jpg
http://www.eholiday.pl/meteor/zdjeci...17113_fzi2.jpg
http://www.eholiday.pl/meteor/zdjeci...17113_fzi1.jpg
mozna tez trafic na impreze w stylu "plywanie na byleczym" a planach przyklado przejazd szlakiem turystycznym z augustowa do np puszczy bialowieskiej, zwiedzenie muzeum rolnictwa, no i zobaczyc żubra :-)
a po co go ogladac? nie lepiej w gebe lac? :hah:Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Archiwum spotkań / fotki i filmy ť Spot Warszawa 29.03.08.....
Może osobny temat :D
Krzywy, byłem w tym ośrodku który pokazujesz! :D
Zrobiliśmy sobie z kupmlem mini-spot na dwa samochody (on E24 635CSi, ja jeszcze wtedy W126 560SEC). Było super, jedyne co wkurzało to dojazd leśną drogą z głównej szosy - ale i tak lepiej niż parking przed knajpą na spocie warszawskim ;D
No właśnie, niech ktoś oddzieli :)Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Witam wszystkich
Dla mnie spocik był bardzo fajny nie przeszkadzało mi krążenie po Warszawie bardziej delektowałem sie samą powolną jazdą (mam Niunie od miesiąca :) ) . Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w tak samo licznej grupie ale troszkę dłużej pogadamy ze sobą.
Wielkie podziękowania dla Wojtka za wyprowadzenie nas na trasę ( Marta nie jest moją żoną jeszcze :D ). Podziękowanie również dla Anatola za atrakcje turystyczne.
dodam troszkę foto od nas
Ja niestety żałuję że nie mogłem zostać do końca i przez to nie miałem okazji poznać wielu osób......tak naprawdę to ilość poznanych osób mogę policzyć na palcach dwóch rąk. :( :( :(
Wojtku dzięki za zielony kolor
:D
A ja nie mogłem przyjechać bo miałem wesele u kumpla :? Jak pech to pech :razz:
Witam
Dla mnie spot OK! Trudno tu coś komentować. Napewno duży wpływ na ogólne wrażenia miała pogoda. Poznałem wiele fajnych osób. Niestety mnie nie dane było uczestniczyć do końca spotu. Pod real'em zauważyłem, że mam wyciek płynu chłodzącego (niedawno wymieniałem chłodnicę) i niestety musiałem w trybie pilnym odwiedzić warsztat. Myślę, że kolejny spot nie zostanie pokrzyżowany przez pogodę i wszyscy będą zadowoleni.
Pozdrawiam wszystkich
to teraz ja dodam cos od siebie ;D
:what: :what: ;D dobre ..... spot warszawski z innej perspektywy .... tej bardziej zyciowej ;D
hahaha
komentarze rewelka... :hah:
no ladnie ;D
No i Anatol straszący żubry.... ;D ;D ;D