moze ktos zabierze ze soba naklejki klubowe na zlot w warszawie/
Wersja do druku
moze ktos zabierze ze soba naklejki klubowe na zlot w warszawie/
Ku takowemu zabraniu najsampierw trzeba by urzeczywistnić w niewirtualnej przestrzeni zapotrzebowanie na wyżej wymienione Logo :hah: :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
a po moich dwa dni :hah:
ktos tu pisal ze pijanstwa niebedzie :what:
krzywy jedziesz z szoferem czy go w domu zostawiasz ?? ty ale my we 2 będziemy potrzebować 2 dni wolnych w tym samym czasie ..... kur.. może być lipa
Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Logo logiem, na naklejce może być sam adresik WWW... Tylko że obecny design jest - nie urażając nikogo - jakby zrobiony w Paincie podczas 3-minutowego oczekiwania aż herbata się zaparzy. Naprawdę sugerowałbym następną partię naklejek przygotować od nowa... I nie mówię o wypasie w stylu BimmerBoard.com (do tego potrzeba znać już "oficjalne" barwy, logo właśnie itp.), ale sama zmiana czcionki zdziałałaby cuda.Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Mi tam się obecne naklejki podobają, no ale można ofkoz coś nowego zrobić :)
Obecne naklejki duza czcionka jest projektu sebkaCytat:
Zamieszczone przez michal_5000
male naklejki czytaj cienka czcionka sa zrobione na wzor www.7er.com
Nikt Cie nie zmusza przeciez do posiadania takowych naklejek mozesz wogole jej nie miec a mozesz zrobic sobie sam swoja jaka Ci sie podoba .
Jedni jezdza na sebka naklejkach , inni jezdza na moich zrobionych w identyczny wzor jak 7er
Ja osobiscie nie planuje zmieniac naklejki.. podoba mi sie idealnie wzor i prosta czcionka .
Przyznam że widziałem tylko jeden projekt - wyglądał jakby był czcionką Arial, lub b. podobną... Jak pisałem - nikomu nic nie ujmując - ale taki krój pisma nadaje się raczej na śródtytuł w artykule prasowym, niż na naklejkę...Cytat:
Zamieszczone przez trolu
No ale skoro każdy może mieć swoją, to rozwiązuje problem - myślałem że jest jakiś jeden zaaprobowany wzór.
Bardzo duzo osob ma takie jak te moje zrobione na wzor 7er
http://www.forum.7er.pl/album_pic.php?pic_id=443
http://www.forum.7er.pl/album_thumbnail.php?pic_id=323
Tutaj masz idealny przyklad grega ktory posiada 2 naklejki :) bmw7 i 7er
http://www.forum.7er.pl/album_pic.php?pic_id=464
http://www.forum.7er.pl/album_pic.php?pic_id=465
Ni moge tego drugiego wzoru wyszukac .. Jak znajde edytuje ;)
Wracając do tematu SPOTU to nie rozpędzajmy się z jakimiś noclegami etc ....
To ma być spot a nie zlot. Wiem z właśnego doświadczenia że nie jest to bułka z masłem dla organizatorów - szczególnie przy takiej ilości aut i miejscu-Warszawa
Wiem że fajnie jest sie spotkac pogadać coś wypić ale miejmy na uwadze fakt że to nie jest 5 czy 7 aut. Zlot mamy w maju więc spokojnie z tymi warszawskimi planami ;)
Nie mam na myśli tego że Wojtek czy Artur nie dadzą rady tego załatwić ale ja na taki spot patrze głównie pod kątem organizacji i wiem że to nie takie proste i wiem ile czasu trzeba temu poświęcić.
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
12. Wojtekd (z niepokojem)
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. Grzechu
@trolu - dzięki za foty, wreszcie wiem o co chodzi z tym wzorem 7er.com... Ja myślałem bardziej o czcionce w stylu Bank Gothic (takie proste "kwadratowe" litery).
Postaram się coś wrzucić jak znajdę chwilę.
PS. jakiś przyjemny felunek na Grega aucie wiedzę...
jak by mial ktos ochote sie z tym pobawic to i ja bym zamowil sobie takowa :)
Cytat:
...felunek?
z grypsery więziennej - Felgi :)
...ahh...musicie wybaczyc wyslancowi......dla mnie czas w sumie stanal w 1991 i douczam sie teraz nowoczesnej mowy polskiej :D :D :D
IMO jest ładna ale zbyt chuda :)Cytat:
Z chęcią też bym się przyłączył do spotkania przedspotowego w Warszawie, była by też okazja poznać kolegów z Warszawy i okolic. Pomysły na miejsca spotkania marcowego też się znajdą z mojej strony. Z poprzednich postów wyczytałem, że spotkanie jest planowane w niedzielę około 12. Podajcie tylko konkretne miejsce.
W niedziele odbędzie się spotkanie komitetu powitalnego (organizacyjnego) i ustalimy program spociku :D
w ktorym miejscu planujecie sie spotkac w wawie?
Komitet organizacyjny - spotkanie w niedziele ok. 11:00. Miejsce jeszcze nie do końca ustalone.
Proszę wpisać chętnych a w nawiasie dzielnica z której dojeżdżasz (łatwiej będzie ustalić miejsce spotkania) :)
1. WojtekD (Mokotów)
2. AdamBMW (Mokotów)
3. michal_5000 (Jelonki/Bemowo)
4. Grzechu (Praga)
5.Mięsny730 e38 (Warka, wjade od Piaseczna)
6.Anatol (Natolin) ;D
No to widzę, że CSW będzie dobrym miejscem, choć bezdusznym :D
Może i ja wpadnę.
No byc z Wawy i nie przyjechac ??? ;D ;D ;D
Jak masz ochotę włączyć się do roboty - to jasne, wpadaj.
To będzie krótkie spotkanie robocze (myślę, że 1h) w celu ustalenia miejsca spotkania i tras przejazdu podczas spotu 29.03
Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
yyyy, a co to jest CSW? :x
Centrum Sztuki Współczesnej - inaczej mówiąc Zamek Ujazdowski - parking po pólnocnej stronie Zamku.
czy to blisko Agrykoli?
Nawet bardzo... ;)
Wjazd od Al. Ujazdowskich w Agrykolę i przd zakazem w lewo, w prawo, prosto, w lewo i jesteś pod Zamkiem.
Prosty dojazd :D
he he! spoko, wiec do jutra :papa:
mam pytanie, wiem ze to nie zlot a spot ale... wlasnie, niejestesmy mali i nieprosze organizatorow o zorganizowanie wszystkiego, ale nie o to pytam, Neuf jeszcze niewie ale zostaje na noc wiec ja tez, i pytanie, kto tez nocuje??? niebede ukrywal ze niezalezy mi na wypasionym holelu, a wystarczy z dobrym parkingiem, moze ci ktorzy zostaja cos zorganizujemy i w jakis sposob sie pobawimy, troszke strach sie spytac bo zaraz dostane w głowe ale "kto pije"?
Luzik Krzywy.
Tu sami dorośli. Jak chcesz nocować i hucznie obchodzić urodziny, nikt nie będzie Cię powstrzymywał. Wręcz odwrotnie ;D kilku się pewnie przyłączy.
Co do hoteli możemy się rozejrzeć i dać propozycje lub wskazać gdzie szukać.
Podaj jaka jest górna granica ceny za noc?
hmm no dobra skoro już wiem :) ,że nocuje to na pewno nie z tobą a jestem pewny ,że jakąś koleżankę upoluję :) piwko zrobimy oczywiście też:)
10zl :hah:Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
a propos urodzin to wiadomo ze cos przywioze/postawie
Pod mostem Poniatowskiego ;D ;D za 10zeta da się coś zorganizować ;D ;D
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
12. Wojtekd (z niepokojem)
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. Grzechu
20. MiBhell (narazie jeszcze nie na 100% w zaleznosci od kondycji Lochy)
Dziś odbyło się spotkanie organizacyjne prze spocikiem w Wawie.
Przyjechało siedem aut !!! - wyglądało jakby już się spocik zaczął, a to dopiero 29.03. ;D
Szczegóły ustaleń niebawem !!!
No wiesz może autko tylko na trasy jest a nie na tułaczkę po mieście... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Sorki za żarcik :hihi: