No faktycznie początki, teraz ćwiczę wbijanie z punktu bili czarnej i jak tak patrzę w przód to masa pracy przede mną. Wbijanie to jedno ale pozycjonowanie to kosmos dla mnie jak na razie :)
Wersja do druku
No faktycznie początki, teraz ćwiczę wbijanie z punktu bili czarnej i jak tak patrzę w przód to masa pracy przede mną. Wbijanie to jedno ale pozycjonowanie to kosmos dla mnie jak na razie :)
Pamiętam jedno dobre ćwiczonko, które mi Krzychu wymyślił.. Bila mniej więcej na środku stołu a biała w okolicach bazy. Układasz je mniej więcej w prostej linii względem łuzy narożnikowej i jedziesz takie longery- jedna za drugą. Łatwe nie jest ale powiem Ci, że jak zaczyna wychodzić to rogal sam się zaczyna pojawiać :D Bardzo dobrym ćwiczeniem jest też położenie czerwonych bil w jednym rzędzie na środku od czarnej bili do góry stołu. Kolory kładziesz normalnie. Wbijasz na przemian- czerwona i kolor- zaczynasz od czarnej a kończysz na żółtej ;) jak Ci jeden strzał nie wyjdzie układasz od nowa :)Cytat:
Zamieszczone przez krazen
Linia jest super ale jeszcze nie na moim poziomie, ułożyłem sobie ostatnio i max do drugiej czerwonej dochodziłem :D Do tego ćwiczenia już trzeba mieć sporą pewność we wbijaniu i się skupiać na pozycji.Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
A Polacy w drużynowych mistrzostwach Europy wyszli z grupy i w 1/8 finału grają z Izraelem :) Wyniki na żywo na esnooker.pl