Te auta kupowali ludzie dla których wymiana paska nie robi w portfelu wielkiej różnicy. Nawet jeśli kosztuje 10kPLN. Mówię o W12 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Wersja do druku
Te auta kupowali ludzie dla których wymiana paska nie robi w portfelu wielkiej różnicy. Nawet jeśli kosztuje 10kPLN. Mówię o W12 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Nie tylko Twoje ;) Szczególnie jeśli stawiamy to audi obok e65 przedlifowej :) Poliftowa e65 już jest oki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
rozmawiałem z właścicielem. To więc tak: Oczywiście chce sprzedać autko, wychwala w jakim wspaniałym jest stanie, jeździ nim na co dzień... Można podjechać zobaczyć je sobie że nie ma problemu, przejechać się. Na pewno jest zainteresowany sprzedażą. Na moje pytanie czy nie ma problemu aby podjechać do ASO samochód sprawdzić to odpowiada że auto jest w idealnym stanie i jest bardzo zabieganym człowiekiem i nie ma czasu na jeżdżenie.
Pyta się mnie czy chce kupić samochód i nim jeździć czy naprawiać. Tylko o co mu chodzi???
Stwierdził że rencista ma dużo czasu i może sobie jeździć po warsztatach i tyle.... To mu mówie że to 10 zł nie kosztuje i do widzenia.
Gosc od tej a8 prowadzi komis.Nie wiem jaka byla jego historia po sprzedazy,ale przed:serwisowany,dzwon byl ale nie jakis mega,tylko sprzwy blachcarskie.Do czwartku mam ograniczony dostep do neta,ale do tego czasu sie dopytam jak jest naprawde z ta d3 i dam znac.
JUZ WSZYSTKO WIEM!
Auto sprzedaje jednak drugi gość,nie ten który wziął ode mnie.Auto ściągnięte ze stanów około 3-4 lata temu.BITE,dlatego nie warte zainteresowania wg. mnie.