sylwekk, zgadzam się w 100%, projekt ciekawy i o ile dobrze przeprowadzony, może być dobrą alternatywa. Nie należy skreślać takich rozwiązań, nie każdy szuka w tych autach osiągów i najkrótszego czasu 0-100km/h.
Wersja do druku
sylwekk, zgadzam się w 100%, projekt ciekawy i o ile dobrze przeprowadzony, może być dobrą alternatywa. Nie należy skreślać takich rozwiązań, nie każdy szuka w tych autach osiągów i najkrótszego czasu 0-100km/h.
Zgadzam sie z Sylwkiem jak najbardziej. TDS w brew pozorą nie jest taki zły jak o nim mówia. A najczescniej problemy sprawia osobom które nigdy go nie miały. Dodat ze mówie o TDS w dobrym stanie.
Sorry...ale jak dla mnie w E32 diesel to jest profanacja.Seria 7 nie po to się wyróżniała żeby mógł ja kupić KOWALSKI i tankować ON.
I moim zdaniem po dzień dzisiejszy w serii 7 nie powinno być diesla...( i wiem że jeden kolega z KRK podzieli moje zdanie :D )
Jeśli chcesz diesla to kup 535D
Jak produkowali E32 to była najwyższa klasa i nie było mowy na oszczędzaniu.
Dlatego to szanuję i moja jest na BP(ale zaraz skoczą na mnie ci którzy mają diesla :hah: )
pozdr
Nie skoczę. Tylko spytam w czym diesel jest gorszy od benzyny że tak bardzo go nienawidzicie (bo jest tu dużo ludzi uważających diesla za ZŁO)? Ja na przykład wolę moje 730d niż 740 PB+LPG.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
A ja wolę 735 bez LPG.Nie lubię jak samochód mi "klekocze" i tyle...
Mi w niczym nie przeszkadza ale E38 BP o tej samej pojemności ma dużo lepsze osiągi niz diesel...
Jak bym miał diesla to bym nawet raz w roku nie tankował na stacji co za tym idzie bym śmigał z free...ale nie chce,wole pomruk silnika BP
Ale zaznaczam że to moje zdanie i nie nikt nie musi się z tym zgadzać..
pozdrawiam
To ze auto klekocze to jest kwestia gustu. Dzuda uwazasz ze 3.0d oraz 4.0d sa tez bez nadziejene? Nie długo Porshe oraz Ferrari bedzie miało w palecie do wyboru silnik wysokoprezny. To musi o czyms swiadczyc.
Dzuda, gadasz jak dzieciak. Jaki sens ma różnicowanie społeczeństwa ze względu na to, jakie leją paliwo do zbiornika swojego samochodu?
A od kiedy 7er to świętość? Użyj racjonalnych argumentów.Cytat:
Sorry...ale jak dla mnie w E32 diesel to jest profanacja.
Dlaczego? Chciałem 7er z dieslem. Kolega robiący swapa do e32 też widocznie chciał. Zabronisz nam?Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Ale już nie produkują, i teraz jest czas na oszczędzanie ;)
haha,juz porshe wyskoczyło z boxter-em i znalazło nabywców :hah: więc też znajdzie nabywców diesla....
MOJE ZDANIE jest takie że w serii 7 nie powinno być diesla i tyle.Czy to jest 3.0 czy 4.0.
Silnik może dobry ale ja go nie widzę,chyba że w E39
EDIT--------------
Właśnie na Twojego posta liczyłem..... Masz TDS-a ok.. Widocznie go kupiłeś mając nadzieję ze będziesz tanio śmigał a tu ZONK. Nie dość że pali 10L ON po 4zl to na dodatek osiągi marne aż płakać się chce.Więc ani oszczędność ani osiągi,pytanie po co taki silnik :roll:
EDIT----------
Masz rację..Żadna...Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Ale jak ktoś kupował 7er za ileś tam tysięcy marek nie myślał na oszczędzaniu...
A jak ktoś kupuje diesla to właśnie tak myśli...
Nie rozśmieszaj mnie i nie mów że kupiłeś TDS-a żeby tanio śmigać
Każdy mówi o takim aucie jakim ma .Ty Sylwek lubisz diesla a inni go nie tolerują w serii 7(tym bardziej TDS-a,nie mówię że to zły silnik)
jedni wolą brunetki inni blondynki. To kwestia gustu i upodobań :) a o gustach się nie dyskutuje :)
życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem ;)