Gratuluję pasji i spełniania motoryzacyjnych zachcianek oraz marzeń
:)
Wersja do druku
Gratuluję pasji i spełniania motoryzacyjnych zachcianek oraz marzeń
:)
Aż sobie sprawdziłem. Na youtubie są 3 części "Legend" pt. Żuk i Nysa, ale jako główny bohater występuje tam jeden z pierwszych żuków. A mój ponoć jest jednym z dwóch ostatnich. Po weekendzie zacznę śledztwo :cool:
Jey,czyżby szykujesz wóz na Zlot??? :hah:
Bardzo proszę się nie śmiać! ;) To jest bardzo poważna inwestycja. Przebudowa będzie kompleksowa i długoterminowa. Muszę tylko zakupić kilka niezbędnych części z BMW :> Żuk ma być w pełni odpicowany. Malowanie, tapicerka, lodówka i takie tam :D Jak zacznę zabawę to założę osobny temat i będę wrzucał fotorelacje. A na zlot przybędę zapewne z kimś z krakowskiej ekipy, bo raczej nie nabędę do tego czasu kolejnego 7er
Jey pamiętasz??
http://www.youtube.com/watch?v=6LEtopvzoR8
Takie wozidło musisz zrobić obowiązkowo ;D
No ba, pewnie że pamiętam. Ale jakoś nie przekonuje mnie ta koncepcja. Pójdę w trochę innym kierunku. Na razie mam zagwostkę, jak wyciszyć wnętrze nie zwiększając masy pojazdu o 300kg :D
Piekny Fiacior no i ten stan Mega , prawde powiedziawszy to była moja pierwsza miołość i zarazem mój pierwszy samochód , kupiony z konwoju sanitarnego .....
Jey nie szkoda Ci tego Żuka jeszcze jak by się okazało że to na prawdę jeden z 2 ostatnich egzemplarzy. Ale już sam silnik jest przełożony więc powoli auto traci na oryginalności :sad: Pokaż zdjęcia tego cuda
No czekam właśnie aż mi kolega podrzuci zdjęcia robione wczoraj w nocy. Mam nadzieję że dotrze dzisiaj do mnie. A z silnikiem nic nie jest przekładane. 2,4 klekot produkcji Andorii, model 4C90- tak auto wyjechało z fabryki. Poza tym przebudowa nie będzie jakaś wielka. Póki co na pace są fabryczne siedziska w postaci dwóch desek obitych gąbką i skajem :] Chce po prostu żeby było trochę wygodniej.
Patrz nie wiedziałem że Żuczki fabrycznie z dieslem wychodziły :)
Załóż to http://www.moto.allegro.pl/item87599...a.html#gallery i bedzie wygodnie ;D