Zawsze możemy się zamienić - ja Ci dam zaślepkę na rygielek + piękne oryginalne nerki do przedliftowej e38 z czarnym środkiem w zamian za ten chiński chrom :DCytat:
Zamieszczone przez M@rcin
Wersja do druku
Zawsze możemy się zamienić - ja Ci dam zaślepkę na rygielek + piękne oryginalne nerki do przedliftowej e38 z czarnym środkiem w zamian za ten chiński chrom :DCytat:
Zamieszczone przez M@rcin
Kolego uważaj na tego allegrowicza i posprawdzaj to auto dokładnie. Ja kilka lat temu kupiłem od niego 735ia po lifcie. Jak się później okazało była po swapie na 4.0 m60. A w dowodzie 3.5l. To auto nie chodziło tak jak trzeba a czujnik wałka wisiał sobie na kablu bo m60 ma tylko 1 taki czujnik. Chciałem zwrócić auto ale oczywiście gość się nie zgodził a mi nie chciało się biegać po sądach. W każdym bądź razie odrazu sprawdz czy wszystko w aucie jest ok.
uuuu, to dość poważna sprawa :/ ale zielone e38 wygląda całkiem ładnie.
No to żeś go w porę ostrzegł...
Za późno zerknołem na temat ale może z jego e38 jest wszystko ok. Mam nadzieję że tak.
Sprawdź chlopie czy nie masz TDSa pod maską :hah:
Fakt, troszke za późno to ostrzeżenie.. Ale mimo wszystko dziękuje. Auto starałem sie jak najlepiej sprawdzić przed zakupem i... chyba "kota w worku nie kupiłem" ;) zresztą...zobaczymy... czas pokaże. Ale komputery nic nie wykazały (byłem na dwóch różnych), zawieszenie też wporządku, temperatury silnika również, skrzynia także, to może będzie to jakoś jeździło ;PCytat:
Zamieszczone przez ROBERTO
A pozatym codziennie sie mijam z nim jadąc do pracy, to chyba złomu/przekrętu by mi nie sprzedał ;)
Mało smieszne ;PCytat:
Zamieszczone przez RockR