Ciekawe skąd te różnice w cenie, wydawać by się mogło że w Krakowie powinno być drożej niż w Mikołowie, a może to kwestia rabatów. :)
Wersja do druku
Ciekawe skąd te różnice w cenie, wydawać by się mogło że w Krakowie powinno być drożej niż w Mikołowie, a może to kwestia rabatów. :)
Mogło się coś pozmieniać. Nie wiem ile teraz kosztuje, bo 191,60 mam na fakturze z czerwca. I nie miałem rabatów. W M-carsie nie istnieje w odniesieniu do zwykłych śmiertelników takie pojęcie jak "rabat" :] Aczkolwiek u Misiaka ostatnio pojawiły się jakieś rabaty rzędu 10-15% na części do aut starszych niż 10 lat. Nie wiem tylko jak panu wyszło od września 2000 do listopada 2009 ponad 10 wiosen, ale przemilczałem te jego obliczenia i z radością przyjąłem upust :)
a co z problemem nr.1 ??
Jakoś w listopadzie albo w grudniu była podwyżka cen, teraz podszybie kosztuje w Mcarsie chyba równe 200 zł, może tak jak napisał lockbud 201 - nie jestem pewien :PCytat:
Zamieszczone przez Jey
problem nr 1). Jak opisałem na poczatku.Silnik drga, włąsciwie to nawet jak zauwazyłem to i przenosi sie delikatnie na bude bo dzrzwi od kierowcy tez sie bujają ale jak połoze reke na silniku to ewidentnie czuc ze to silnik ma jakies problemy a nie podejzewałbym poduszek pod silnikiem i skrzynia, cos tez jakbym słyszał jakby cos delikatnie wybuchy od czasu do czasu, takie przytłumione w silniku....Odma wymieniona, olej tez wymieniony.Swiece maja najechane dopiero około 15 tys km.Czasami jakby strzelał z wydechow gdy mu puszcze gaz z wysokich obrotow.Po prostu nie ma tej kultury pracy co powinien miec.Komputer nie pokazał zadnych błedow.Jak jest zimny to jeszcze w miare jakos chodzi ale jak juz sie nagrzeje i obroty mu spadna tak do 600/min to juz czuc jak nie rowno chodzi.Jedynie kiedys okazało sie ze mam czasy wtryskow wolniejsze na jednej strone.Mozna je ustawic na kompie??czy trzeba szukac innej przyczyny??Macie jakies pomysły Panowie??
U mnie jest dokładnie ten sam problem, tyle że twoj dopiero raczkuje. przeczytaj mój temat o czasach wtrysków jest z wczoraj. ale tutaj nikt Ci nie pomoże. bmwsport albo 5er forum... dodam jeszcze tutaj ze ostatnio silnik wciąga mi 6l/h na wolnych obrotach a obrotomierz nie działa...