mega gratulacje :]
czekam na więcej !
Wersja do druku
mega gratulacje :]
czekam na więcej !
A czuję ze wiosna przyniesie wysyp ulepszeń :oops:
lockbud zrób fotorelację jak będziesz montował hydraulikę klapy (szczególnie elektryki) :D
MariuszE38 fotorelacja z montażu klapy hydraulicznej u mnie w wozie jest na forum ;) Co prawda nie ma szczegółowo opisanego podłączenia elektryki ale jak będzie potrzeba to się znajdzie i to ;)
Damias właśnie głównie o elektrykę mi chodzi gdzie co i jak ma być aby śmigało bezproblemowo ;)
MariuszE38, użyj WDS on-line. Z podłączeniem elektryki na prawdę nie ma żadnego problemu.
Dokładnie tych kabli nie jest aż tak dużo a WDS są wszystkie opisane, który do czego podłączyć. Ważne żeby mieć kompletną wtyczkę ze wszystkimi przewodami, no ale to już temat nie ten temat ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Witam. Jeszcze nie mam E38 ale moze za chwile bede sie cieszyl. Tymczasem szukam. Chetnie w okolicach Wawy.Jek ktos cos wie o czyms ciekawym to prosze o info.
Dzieki wielkie.Czy ktos moze przeslac fotki tych podswietlanych klamek wewnetrznych i moze zewnetrznych? Czy dobrze rozumiem ze mozna dorlozyc otwieranie i domykanie klapy bagaznika z pilota))))
Bede wdzieczny za info.
RobRoy - oczywiście że można do E38 dołożyć niemal wszystko co szło w wyposażeniu. Poza opcjami wykluczającymi się :cool:
A klamki?
No cóż. Warto mieć podświetlane bo są naprawdę ładne
Zobacz sobie w moim temacie powitalnym. Jest tam jedna, wydaje mi się dość ładna, fotka podświtlanej klamki wewętrznej ;)Cytat:
Zamieszczone przez RobRoy
Domykanie i lekkie otwieranie klapy jest w standardzie. Ale pełne otwieranie i zamykanie można oczywiście dołożyć :) Potrzebny tylko dawca organów :evil:Cytat:
Zamieszczone przez RobRoy