Niestety to już nie jest to co było teraz chyba produkowane są w Polsce...Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Wersja do druku
Niestety to już nie jest to co było teraz chyba produkowane są w Polsce...Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Mam u siebie w bmw do wymiany drążek kierowniczy, na allegro znalazłem coś takiego Drążek kierowniczy E38 czy warto kupić czy możę szukać innej firmy?
Hmm a jakiej to firmy jest???
Producent ocap (coś włoskiego) a to strona producenta ocap niby tuv maja ale chcę sie poradzić może ktoś wie lepiej:)
U arekauto kupilem juz pare czesci i do tej pory ok, roznycgh producentow
ja mam drążek środkowy OCAP-a i jeszcze nie odpadł czyli jest ok no a w sumie ma jakieś 4 miechy może nie no jest spoko jak se nim na sucho pomachałem w łapkach to wydawał się ok zobaczymy jak bedzie się trzymał
Kupuje czesci Teknorot juz od kilku lat (kiedys do E34) i sa OK - nie wiem jak wygladaja po wiekszych przebiegach bo robilem max 30kkm jednym samochodem.
Teraz zrobiłem cale tylne zawieszenie na tych czesciach - koszt ok 500zł. Kupuje u "arekautko" z Płocka.
Kiedys kupilem komplet Jurida na cały samochod i strasznie piszczał..
Odświeżę temat:
Co myślicie o tej firmie?
http://allegro.pl/item694843702_waha..._e38_nowe.html
Chcę wymienić cały przód. Warto? Czy to dobra cena za komplet? Czy czegoś tam jeszcze brakuje do tego zestawiku.
Pozdrawiam
Jak chcesz kupić taki zestaw, to śmiało możesz kupować też tańsze elementy. Trwałość będzie taka sama ale cena niższa. Kupując najtańsze licz się z koniecznością wymiany tych elementów za rok - półtora. Ja do tego kompletu dorzuciłbym jeszcze łączniki stabilizatora.
ale są chyba w komplecie? :) ja dokladam obsady (gumy) drazka stabilizatoraCytat:
Zamieszczone przez sylwekk