Halo, nikt nie dysponuje taką informacją jak przepiąć piny i które ?, ciężko coś znaleźć w tym temacie, ale już wiem, że w LCM'ach nowszych sterowanie świateł odbywa się przez jeden przewód i dlatego trzeba je przepinać. Chłopaki pomóżcie -:)
Wersja do druku
Halo, nikt nie dysponuje taką informacją jak przepiąć piny i które ?, ciężko coś znaleźć w tym temacie, ale już wiem, że w LCM'ach nowszych sterowanie świateł odbywa się przez jeden przewód i dlatego trzeba je przepinać. Chłopaki pomóżcie -:)
Poszukaj WDS online i analizuj schematy. Nikt gotowego rozwiązania na tacy Ci nie poda
No cóż, szkoda. Po prostu myślałem, że ktoś to już robił w swoim samochodzie i dysponuje taką wiedzą lub rozpiską. W dalszym ciągu aktualne.-:)
ok, jak będę miał LCM'a to czy ktoś z okolic grodu Kraka zrobi mi przepięcie za $ ? Ewentualnie do 100km dojadę.
-:)
hmm, nikt z małopolski nie zmieniał LCM'a ?, nikt nie pomoże ?
Hej Panowie,
Ponawiam prośbę-:), nie ma nikogo kto by pomógł lub przepiął mi piny do LCM'a ?
Odświeżę temat, gdyż w dalszym ciągu aktualne.
Uff, dałem radę choć nie do końca. Mianowicie dzieki koledze z forum nabyłem moduł LCM III, dziś zrobiłem przepięcie pinów. Po podpięciu modułu brak kierunków oraz długich. Z kierunkami jakoś się udało, ale długich dalej nie ma i cały czas pojawiają się dwa komunikaty "check coolant level" oraz "washer fluid low". Przed podmianą tych komunikatów nie było. Ktoś pomoże ? Liczę na Was -:)
Pozdrawiam
Ps. oczywiście czerwona kropka "standard" - ale przebieg i VIN ogarnie sie później -:)