dzisiaj miałem śmignac na brucknera ale nie mam sam halogenów na wozie ! A o jaguarach to syszałem tylko złe słowa.
Wersja do druku
dzisiaj miałem śmignac na brucknera ale nie mam sam halogenów na wozie ! A o jaguarach to syszałem tylko złe słowa.
Właśnie straciłem halogeny firmy HILLA .... jego mąc !!! Wrocław - ulica czysta boczna Hubskiej (nie było mnie 2 godziny) blisko postój taxi
czyli juz nawet podroby kradna ...
Ja wlasnie w tym momencie stwierdzam czy nie przerobic zderzaka zamiast miec dziury , zrobic na gladko jak by tam nigdy nie bylo przeciw mgielnych ...
dziury mnie wnerwiaja a tracic pieniadze na swiatelka nie bede
Trolu ja ci powiem ze wmontowane halogeny nie wyglądaja jak podróbki
Halogeny zaznaczyłem pod deklem wpisując mój numer rejestracyjny długopisem widocznym pod ultrafioletem !! trolu jedziemy do złodziei ??
Witam,
jezeli wyplyna na allegro - to bedzie wszystko jasne - bo do tej pory nikt tam podroby jeszcze nie sprzedawal.
Nie wierze. To jest jakaś plaga :shock:
Teraz trzeba allegro przegladać ;-)
od rana siedzę na allegro ale nikt nie wrzuca podrób
Trolu kupie siatke zrobisz mi maskownice zamiast halogenów bo widziałem ze masz to zrobione z głową i wszyskto trzyma się kupy. Chyba ze masz jeszcze kratke to ja ci oddam kase.
Już nie wrzucam do swojej halogenów a moje orginalne moze tylko na zlot załoze albo je sprzedam.
olejus sproboj zadzwonic tutaj :
Edit :
Albo nie bede dawac numeru publicznie wyslalem Ci priva ... gosciu nagle nie odbieraq ode mnie telefonu gdy spytalem o nerke po faceliftingu ktora mi zginela , oraz o halogeny ...
tak zwanie dziwnie ?
Spytaj sie moze o czujnik ABSu z niebieska koncowka lub cos innego czy ma jak powie ze ma jakis to podjedziemy i wtedy na miejscu spytamy o halogeny ! Bo inaczej moze wydygac .