Dziękuję. ;)Cytat:
Zamieszczone przez kri100s
Wersja do druku
Dziękuję. ;)Cytat:
Chyba się wreszcie zrozumieliśmy :) Trzeba z tym po prostu walczyć. Na wszelkie możliwe sposoby. Między innymi opisując takich oszustów na forach, nagłaśniać w mediach i co tylko do głowy człowiekowi przyjdzie. Najlepiej wygrać proces i wykupić 15 metrów od tego salonu bilboard i napisać na nim "Ten dealer oszukuje ludzi" :) Chociaż jak znam nasze zajefajne prawo, to pewnie jest to zabronione :/
Ja też uważam temat za zamknięty.
I tu się zgadzam w 100% była kiedys historia jak koleś kupil ML'a i zaczal gnić, gość okleił go napisami - tego Mercedesa zżera rdza i postawił przed salonem :DCytat:
Zamieszczone przez Jey
Mysle ze po takiej akcji szybko mu z tym zrobili;)Cytat:
A swoja droga nikogo nie bronie, ale od lat w ASO robia walki i zawsze beda robic. Kadra zazwyczaj (mowie o mechanikach) jest tam tylko po to zeby sie czegos nauczyc, a potem czmychaja i zakladaja swoje warsztaty, tak naprawde wykfalifikowani i z doswiadczeniem sa tylko przelozeni sprawdzajacy co i jak.
Taki maly offtop - swego czasu w katowicach zablokowal mi sie szyber w e34. Jako ze zima a szyber podwojny to jezdzic ciezko. Zadzwonilem do mcarsu bez problemu gosc z serwisu wytlumaczyl mi co i jak, awaryjne zamykanie, korbka itp. Mialem ta korbke w rekach ale wygladala mi na klucz imbusowy wiec nie skapnalem sie ze to to. Podjechalem wiec do ASO w Katowicach. Mimo ze Ja wytlumaczylem im co i jak zrobic, mieli nawet silniczki na wierzchu to wielcy mechanicy upierali sie ze trzeba rozlozyc szyberdach 8/ i posprawdzac a i tak przy stawce roboczogodziny 380zl nie gwarantuja ze go zamkna :? No i oczywiscie wyjecie szybra trwaloby wg nich ok 5-6H (pozniej z kumplem go wyjmowalem - 2,5 h i byl z powrotem a robilem to pierwszy raz i nie spieszylismy sie)
Jak sie domyslacie - full nawiew na cieply, A4 do KRK i bez problemu szyber domkniety.
Ja ASO omijam szerokim lukiem, moge kupowac u nich spinki, czesci i gadzety ale do naprawy bym ich nie dopuscil.