Jak było 603-4 sztuki , to nie ważne czy go odrestaurujesz czy nie...
ważne aby jego stan się nie pogorszył , to i tak będziesz do przodu.
Ja bym na Twoim miejscu się nie zastanawiał, (proste - co Ci się uda odrestaurować to Twoje, ważne aby niskim kosztem , a jak zapał i chęci zaginą , zawsze znajdzie się ktoś kto odkupi drożej)
Mam znajomego który w sumie z pasji tak robi , tyle że ma zasadę . pełen samochód razem z odnowieniem nie może wynieść jak 10 000 zł . i co ? udaje się i to bardzo fajnie, oczywiście nie są to jakieś super auta które podbijają serca, ale... są zawsze pasjonaci.
Przeprowadzenie takiej operacji, nie zawsze jest bardzo kosztowne , albo inaczej , kosztowne - dość szybko odrestaurujesz, nie drogie - potrzebujesz na prawdę dużo czasu ale jest to możliwe.
przykładem jest np. scirocco 1 gti przy którym niestety tylko trochę pomogłem - kosztowo wyszło niedużo (razem z kupieniem 2 scirocco) . teraz jest to jedno z najpiękniejszych scirocco 1 w Polsce, jak nie jedyne w tak pięknym stanie . W de teraz kosztują takie auta kilkukrotnie więcej.
a oto efekty, naprawdę włożenia niskiego kosztu w odrestaurowanie (dokładnie te na zdjęciach):
http://scion.pl/index.php?option=com...d=96&Itemid=64