cieszy mnie ta odpowiedz ;) Teraz tylko prosilbym o jakies zdjecia bo nie znalazlem E32 na 16' i na dobrej glebie...chcialbym zobaczyc czy te kolka nie beda sie gubic i jak nisko beda progi siedziec...bo chcialbym zeby nadkole bylo rowno z opona ;)
Wersja do druku
cieszy mnie ta odpowiedz ;) Teraz tylko prosilbym o jakies zdjecia bo nie znalazlem E32 na 16' i na dobrej glebie...chcialbym zobaczyc czy te kolka nie beda sie gubic i jak nisko beda progi siedziec...bo chcialbym zeby nadkole bylo rowno z opona ;)
Witam :)
A może troszkę większe fele i dopiero gleba ??? Np 18'' coś a'la http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=3765
Mi się widzi - z tym małym ,ale ,że to Ty decydujesz o rozmiarze i projekcie ;)
W każdym bądź razie plany godne - czekam na efekty i foty :D
Pozdrawiam ;)
No furmana zacna...
Auto juz cale w podkladzie czeka na nowy lakierek;)
Mam dwa pytanka,listwy ktore mam wokol szyb itp sa chromowane,wychodzily 7 z org czarnymi?BO nie wiem czy malowac te czy kupie org...
Drugie pytanko chodzi o centr zamek...
Z kluczyka gdy otwieram drzwi otwieraja sie wszystkei,gdy zamykam nie zamykaja sie od kierowcy,musze je zamykac od srodka...co to moze byc?\
Mam chwilowe klpoty z dostepen do neta i pisze od dziewczyny wiec nie mogelm za dlugo posiedziec zeby uzyc opcji"szukac" za co przepraszam i mysle ze to zrozumiecie;)A ze juz beem mam rozebrana chcialbym wszystko zrobic
Jeśli chodzi o Shadowline to w chromie była tylko nerka, więc czarne ramki znajdziesz bez problemu ;)
Witaj