Dokładnie tak :)
Wersja do druku
Dokładnie tak :)
http://motoallegro.pl/item776398849_...bs_czarne.html o to chodzi ?
jak dla mnie wt, sorry.
WT pełną gębą !
Ale jesteśmy w domu bo ktoś to w końcu znalazł :)
Tyle że znalazł je na e39 ;) ja na e38 takiego "TUNINGU" nie widziałem jak do tej pory heh ;)
Pomogę : Troszke Kleju do tapet, brystol z papierniczego i spraj z BricoMarche w koloże zbliżonym do koloru bryki i po sprawie (ah nożyczki jeszcze), do tego pare diód, Np. pod zdeżak, na tablice, Zegary Indiglo, oświetlone Podwozie i Odpicowane e38 ;)
A tak serio Widziałem fajny temacik na forum (szukaj) o przerobieniu na Polifta małym kosztem ( z przerobieniem błotników) w sumie tylko reflektory qpujesh ;)
Szacunek dla Kolegi który robił relacje, efekt bardzo przypadł mi do gustu
to akurat mi się podoba ;D wiadomo nie w E38 ale jak bym miał zwykłe auto to chętnie bym to założył :DCytat:
Zamieszczone przez hex261288
Czytając niektóre wasze posty czyje się urażony. Osobiście po zakupie E38 założyłem takie jak to nazywacie "wiejskie lampy". Duzo bardziej mi się podobają niż te co były czyli stare, brudne i potrzaskane od kamieni. Ja nikogo nie krytykuje za to ze szpachluje błotniki, wsadza blaszki i udaje ze ma wersje poliftowa. Chciałbym zrobić zdjęcia mojego auta i dać je na forum ale nie chce słuchać ze mam wiochę. Dlatego tez jak ktoś ma ochotę na brewki to powinien je założyć i tyle a inni powinni mu doradzić gdzie takie coś może dostać a nie pisać o wiosce i VT.
popieram w 100 %
Rzecz gustu, Co nie zmienia faktu ze takich " brewek " poprostu nie ma na rynku do e38
Ps. mi też podoba sie indiglo ale mowa o bmw a jak wiemy tam takie rzeczy nie przechodza ;p chociaz jakby tak w bursztynie hhe ;p
Joke ;p