Koszmar.. Oby chłopak przezył. Informuj na biezaco. Ode mnie zyczenia zdrowia.
Od siebie dodam, ze nie kazdy wypadek jest spowodowany lekkomyslnością....
Wersja do druku
Koszmar.. Oby chłopak przezył. Informuj na biezaco. Ode mnie zyczenia zdrowia.
Od siebie dodam, ze nie kazdy wypadek jest spowodowany lekkomyslnością....
Nie wiem czy widzieliście kolejne zdjęcia:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT06/206061415
Ja też porobiłem telefonem, powklejam jak będe miał trochę czasu.
W tej chwili Sebastian - bo tak ma na imię jest operowany ( już od 6 godzin, to już 2 operacja ), lekarze za wszelką cenę chcą uratować mu obie nogi, jest nadzieja bo przywrócili krążenie a to już połowa sukcesu. Pierwsza operacja była na płucach - miał robiony drenaż płuc bo zebrała mu się krew i powietrze, przeprowadzili ją pomyślnie. Teraz trzeba trzymać kciuki za lekarzy żeby poskładali nogi jak najlepiej potrafią. Z informacji od Sebastiana siostry wiem że kilka dni będzie utrzymywany w śpiączce.
Trzymamy kciuki za kolegę Sebastiana.
19 lat to dopiero początek życia....
Najważniejsze ze chłopak będzie żyć.
Trzymamy kciuki
Cytat:
Zamieszczone przez ariusz
Święta racja.
Współczuje rodzinie, a Sebastianowi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Również trzymam kciuki :medit:
Dostał druga szanse od życia.. Życze Sebastianowi szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja również 3mam kciuki za Sebastiana !
mam nadzieje że wyjdzie z tego CAŁO
Swoją drogą ( przepraszam za OT)
dlaczego w Polsce jest tyle drzew przy drodze i na łukach dróg :/ ?
Sprzyjający klimat !! W Szwecji czy Norwegi wzdłuż dróg wbija się tyczki by zimą gdy napada dużo śniegu wiadomo było gdzie jest droga. W Polsce z tego samego powodu drogi były obsadzane drzewami. Czasy, samochody i ilość śniegu na drogach się zmieniły a drzewa pozostały.Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
NAtomiast ja spotkałem się z podobną opinią, ale na lato: drzewa rzucały cień na wtedy jeszcze słąbej jakości asfalt. Zapobiegało to bezpośredniemu nasłonecznieniu dróg