-
Co chcesz zrobic na przyrost 120kucy ?
wirus-chip ? gdzie takie sprzedaja?
na przyrost mocy chip. w zakrecie pod warszawa jest majster ktory to robi chipuje silnik i skrzynie. ma chlopak pojecie. a co do kol to szukalem ich kilka miesiecy ale bylo warto.
-
jak nie zmacam tak jak anatol to w zyciu nie uwierze zeby nei wiem nawet jaki magik , nie wyciagnie z 4,4 samym softem 400kucy
Oczywiscie bez obrazy mowie swoje zdanie i zdanie ludzi bawiacych sie w takie sprawy :)
-
mowcie co chcecie ja sie na modyfikacjach silnika nie znam i nie bede sie klucil. rozmawialem z czlowiekiem i powiedzial ze nie jest to problem zrobic z 286 na jakies 370. (to 400 bylo w zaokragleniu). a co do opon marcin978 to jakie twoim zdaniem powinny byc w 7 skoro 255/40/19 sa od 5?
-
Ja sie nie kluce ja to wiem i moge sie zalozyc o swoja 7ke , ze z softa nie wcyiagnie wiecej niz 40 KM < tu nawet przesadzilem chyba o 100% :D
Jezeli mozesz daj mi namiar do tgo swojego fachowca , chetnie sie dowiem co on takigo planuje zrobic , to wtedy odrazu jade kombi E39 4,4 na przerobke 400KM
Chyba ze beda jakies inne modyfikacje owszem zgodze sie wtedy ze da sie zrobic , ale to sa koszta 15tys w gore < nie licze przerobki na turbo tylko inne modyfikacje .
-
jeszcze raz powtarzam ze to sa slowa tego goscia co dokladnie chce tam zrobic to juz jest jego sprawa. (place wymagam :D ) ma koles pojecie na wlasne oczy widzialem jak starym audi80 w kupecie po swoich przerobkach objechal nowa m5. koniec tematu.
-
:what: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
-
Hmm faktycznie ciekawy ten chip na 400KM. Co do audi 80 to pewnie miał 5-cylindrowca z turbiną a wtedy można przykombinować z mocą. Co do silników wolnossących to podzielam zdanie Trola i Marcina że jest to niemozliwe. Chyba że wpakuje Ci tam kompresory albo turbiny ale to juz całkiem inna bajka.
Albo zrobi Ci taki program że uzyskasz ok 380 przez 5 sekund i potem silnik do remontu :D
Jeśli się na tym nie znasz to nie ufaj tak bezgranicznie "fachowcą" bo możesz się przejechać finansowo.
Ale to tylko moje zdanie
-
-
no ja do tych 400 kucy dał jeszcze ze 4 magnetyzery i by wyskoczyło juz z 500 koni i jednocześnie by się kręciło coś około 7l/100km :)
-
witam :D :D fajna ta bunia