To żeś pojechał. Będziesz przepraszać za parę postów ;).Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
Wersja do druku
To żeś pojechał. Będziesz przepraszać za parę postów ;).Cytat:
Nie no głodni to nie jesteśmy hyhyhy....Cytat:
Zamieszczone przez AngelAgnes
żałosny jest widok podstarzałego ciecia oglądającego się za kozą śmierdzącą prokuratorem... ale co kto lubi ;)Cytat:
Zamieszczone przez zydu
odnośnie tego co pisze kolega powyżej ^^ studentka w porównaniu z dobrą mamumśką nie ma pojęcia o pojęciu, dlatego nigdy nie gustowalem w studentkach :D
pozdrawiam wszystkich "jeżdżących e32" :D
Hehehe na to też zwróciłem uwagę :P :DCytat:
Hmmmmmm poszedłbym za nimi nawet w ogień o ile dałyby się uwieść :P :D
Panowie nie bądźcie naiwni,widzę,że internet jednak potrafi manipulować ludźmi ;D ,był to plebiscyt na najładniejszą panią w bikini "Silvercasch bikini...",zapewniam,że żadna z tych pań nie przekroczyła magicznego wieku 50lat.
Gdyby moja Mama miała takie koleżanki to z pewnością byłbym ojczymem nie jednego z moich kolegów :PCytat:
Zamieszczone przez Supermen
Cytat:
Zamieszczone przez MastaKleszcz
hehe :D dobre
Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
Też to przeczytałem w komentarzach i z ciekawości obejrzałem archiwa a z klilku lat poprzednich silvercasha i nie było tam tych zdjęć. Więc te 50tki to prawdopodobnie autentyczne.
Btw. Coś jest w tym "e32" powiem szczerze, że ostatnio coraz bardziej mnie interesują panie koło 30stki. Co prawda jeszcze, że tak powiem nie konsumowałem takiej grupy wiekowej :D ale sam niewinny podryw i rozmowa jest dużo ciekawsza niż np. z tępą 16stka
Zgadzam się z Tobą w 100% :DCytat:
Zamieszczone przez positiv