nieprawda.
Wersja do druku
nieprawda.
najwiecej gadaja ci co tylko slyszeli a nie nie mieli... niech sie wypowiedza ci co mieli e31 jakie one sa w utrzymaniu :P
Tak jak wspominelem ja mialem v12 , dobry znajomy v8 i nie narzekal zaden z nas !
Gdyby nie okazalo sie ,ze moja 8er byla pokryta szpachla :? to pewnie dalej bym nia smigal :]
Kolego ,a całe zdanie potrafisz zbudować ?? Bo nie wiadomo o co ci chodzi ...Cytat:
Zamieszczone przez staszek
E31 ma tylko kawałki wspólne zawieszenia z E32 ... Reszta to zupełnie inna piłka .
Jeśli ktoś chce pogadać co jest tańsze a co droższe prosze o pokazanie cen tego samego elementu do tych 2 aut ...
Na moje oko 8-ka wyjdzie zdecydowanie dorzej w tym porównaniu i proszę aby ludzie którzy takie auto widzieli 2 razy na ulicy nie wypowiadali się w tym temacie bo pisaniem głupot i domysłów w tym kraju zajmuje się policja ( bez urazy )
Neuf - nie widze nic nie jasnego w mojej wypowiedzi ..Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Bylem uzytkownikiem e31 i nie zauwazylem wielkiej roznicy w kosztach eksploatacji ! (miales e31 i odczuwales znaczna roznice w eksploatacji??)
Tym bardziej , ze wczesniej jezdzilem e34 ....
OŁŁŁ FAK :faint: - ale gafaaaa !
Sorry Neuf !!!!!!!!
grabol, od kiedy masz nicka "staszek" ?? ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez grabol
I popraw proszę byki w poście, bo dają po oczach.... ;)
To chyba jasna prawa, że póki nic się nie psuje to koszty są podobne.
Świece zapłonowe i przewody są takie same w E31 i E32 - owszem - ale koszty eksploatacyjne to nie wszystko.
Zawieszenie tyl - zupełnie inne, sterowniki które ostatnio szwankują (auto ma swoje lata) produkowane na zamówienie do E31. Ćzęści blacharskie i środki, lampy - zupełnie inne
Silnik to nie wszystko a porównanie kosztów z E34 jest co najmniej nie poważne- choćby sam koszt paliwa :hah:
Miewam czasami na warsztacie właśnie E31 po mechanikach co juz z 15-tu próbowało i czasami mam wątpliwy zaszczyt naprawiać tego białego słonia jakim jest E31. Piękne auto, tylko szkoda, że wszystkie jakie widuję sa tak zmęczone
Siódmy mądrze gada :D ekslopatacja silnika i zawieszenia to nie koniec kłopotów z autem :]Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
To po coś sie tak jej przyglądał - nieświadomi żyją dłużej :)Cytat:
Zamieszczone przez grabol
Ja widziałem CONAJMNIJ 4 razy a nawet raz siedziałem i odpaliłem ! Niestety były to początki znajomosci w tym komisie gdzie stała więc nie chciałem robić wsi i jeździć.. Ale powiem ze do baku sporo wlali zanim hmm wlaściciel ja zabrał, bo ciągle ktos niby chciał kupić a chyba chcieli sie przejechać..Cytat:
Zamieszczone przez Neuf