Mogę pomóc jeśli interesuje Cię (lub kogokolwiek innego) auto z Anglii.Cytat:
Zamieszczone przez rogalex
Niedawno zmieniłem shift w robocie na 5 dniowy i trochę mniej czasu mam, ale jeszcze pół roku temu robiłem na 4 dniowym i 3 dni wolne spokojnie starczały mi, żeby prowadzić furmanki na kołach do kraju i wrócić samolotem. Sporo 'anglików' w Polsce znalazło się przy moim udziale ;)
Jeśli chodzi o zakres pomocy, to począwszy od znalezienia i obejrzenia auta, przez zakup, załatwienie formalności, do przyciągnięcia auta pod dom właściciela lub też jeśli ktoś chciałby przyjechać osobiście, pomoc w poruszaniu się po UK, w dogadaniu się ze sprzedawcą i ewentualny nocleg.
Miałem sporo zamówień, bo byłem 'tani' - kupujący płacił za auto tyle ile rzeczywiście kosztowało + koszty podróży w obie strony z rachunków + moja prowizja 1000 zł. Dla kolegów z Forum przyprowadziłbym auto za połowę ;)
Jeśli ktoś z Forum chciałby przyjechać do UK, pomogę za free :)
26 sierpnia jadę do kraju, więc mogę przy okazji przyciągnąć auto tylko za cenę paliwa i promu bez żadnych prowizji, bo i tak jadę.
Odległość to średnio 1900-2000 km, więc można sobie przeliczyć średni koszt paliwa, prom 100-200 zł.
Widzę, że na Forum są nie tylko auta piękne :oops: Cześć koleżanko :)Cytat:
Zamieszczone przez AngelAgnes
Pozdrawiam wszystkich